top of page

15 jarige jubileumeditie van EventSummit op 9 maart in Jaarbeurs15 jarige jubileumeditie van EventSummit op 9 maart in Jaarbeurs

Op donderdag 9 maart vindt alweer de 15de editie plaats van het grootste eendaagse platform voor de hele festival – en evenementenbranche. Ook dit jaar weer 400 exposanten en naar verwachting meer dan 3000 bezoekers. Van 10.30 uur tot 17.30 uur is de beursvloer geopend. Vanaf 17.30 uur begint de inmiddels roemruchte borrel. In verband met het jubileum wordt deze doorgetrokken naar 21.30 uur met de Live Jukebox, DJ Timm United en een optreden van Dries Roelvink.Een bijzonder sprekersprogramma Zoals ieder jaar besteed de organisatie in samenwerking met Quality Bookings, DeSpreker.nl en Sprekershuys veel aandacht aan het sprekersprogramma. Ook dit jaar staat er een fantastische line up. Van Won Yip tot Ron Blaauw, van Wouter de Jong tot Niek van den Adel, van Talitha Muusse tot Danielle Jiskoot. Totaal 18 topsprekers met een inspirerende keynote en voor iedere bezoeker vrij te bezoeken. Waar vind je zoveel content op één dag!!! Zie www.eventsummit.nl/programma voor meer informatie.

Heel veel FUN

Naast het zakelijke netwerken is er ook heel veel ruimte voor FUN tijdens EventSummit. De Camperbazen en Feestcaravans hebben ieder weer hun eigen festivalpleintje. Je kunt helemaal los met VR, F1 Simulatoren, de nieuwste fotobelevenissen en niet te vergeten een reuze Pacmanspel van 11 bij 13 meter. Ben jij live het spookje of de happert?

Duurzaam concept

De organisatie van EventSummit heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Het eendaagse concept zorgt voor aanzienlijk minder vervoersbewegingen dan reguliere beurzen met op – en afbouwdagen. Alles wordt hergebruikt. Tapijttegels ipv tapijtrollen. De diverse foodtrucks verzorgen een geheel vegetarisch aanbod. De komende editie kun je langs bij MVO bedrijven als Brownies en Downies, de Sign Language Bar en Nix en Nix.


De komende editie vindt plaats in hal 3 en 4 van Jaarbeurs. De deuren voor bezoekers gaan om 10.30 uur open en de dag wordt afgesloten met een feestelijke afterparty tot 21.30 uur. Tickets zijn kosteloos te bestellen via www.eventsummit.nl/tickets. Let op vanaf 6 maart 12.00 uur zijn de tickets € 25,00 excl. BTW.

De datum voor de editie van 2024 is inmiddels bekend: donderdag 8 februari.80 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page