top of page

Apollo Hotels succesvol getransformeerd tot Leonardo Hotels


Feestelijke rebranding Leonardo Hotel in Breda in juni 2022.


Vier jaar na de overname van Apollo Hotels door de Fattal Hotel Group, in Europa opererend onder de naam Leonardo Hotels, zijn 15 hotels in de Benelux volledig getransformeerd tot Leonardo Hotels. Na de overname en een herpositionering werd in 2018 het besluit genomen om alle Apollo Hotels (behalve het Apollo Hotel aan de Apollolaan in Amsterdam) te rebranden. Met de rebranding van het Apollo hotel in Breda en de livegang van de nieuwe Leonardo-websites is de rebranding succesvol afgerond.


De afgelopen twee jaar werd er fors geïnvesteerd in het product en sloten alle 15 hotels zich aan als Leonardo Hotel. Hiermee brengt Fattal Hotel Group internationale allure en een bijpassende uitstraling naar Nederland en België. Tevens werd het Plaza Hotel in Antwerpen toegevoegd aan het portfolio.


"Elk hotel heeft haar eigen uitstraling en concept, maar is altijd toegankelijk, indrukwekkend, verfijnd en levendig. We stellen onszelf als doel iedere gast zich thuis te laten voelen in een stad die wellicht in veel opzichten anders is dan 'thuis'. Mede door de warme en welkome inrichting van onze hotels, zijn we hier succesvol in gebleken."

Alexander Kluit, Managing Director Leonardo Hotels Benelux


Met de overname van de Apollo Hotels zorgt Leonardo Hotels Benelux voor een breed aanbod van Leonardo Hotels in Nederland en België, met locaties van Groningen tot Antwerpen. Leonardo Hotels Benelux kenmerkt zich door de aantrekkelijke locaties van haar hotels, zoals direct naast het Rijksmuseum of direct aan de Vinkeveense plassen. De Labels Leonardo, Leonardo Royal en Leonardo Boutique sluiten perfect aan bij de doelgroep die zij bedient. Elk hotel zorgt voor een andere beleving en design. Zo staat Leonardo voor toegankelijkheid, met stijlvolle hotels op herkenbare locaties. Luxe en gemak voor de zakelijke bezoeker en het organiseren van congressen is de focus van Leonardo Royal. Voor verfijnde en luxe hotels voor citytrips kun je terecht bij de Leonardo Boutique-Hotels.

Toekomst van Leonardo hotels Nu de rebranding van de in Nederland bekende Apollo Hotels geheel is afgerond, is Leonardo hotels klaar voor een voorspoedige toekomst in de Benelux, met mooie ambities en verdere expansie van de hotelgroep binnen en buiten Europa.

Alexander Kluit, Managing Director Leonardo Hotels Benelux: “Leonardo is een vrij nieuwe naam binnen de Benelux. Onze focus ligt de komende periode zoveel mogelijk op onze doelgroep kennis laten maken met onze mooie hotels en restaurantconcepten, waar wij erg trots op zijn!”
 

Over Fattal Hotel Group Fattal Hotel Group is één van de snelst groeiende hospitality ondernemingen met haar hoodfzetel in Israël. In 1988 werd de Fattal Hotel Group opgericht door David Fattal. David ontdekte zijn passie voor hotels in zijn studententijd en runt nu een internationale en beursgenoteerde (TASE) onderneming. Inmiddels bestaat de hospitality onderneming uit meer dan 200 hotels en 40.000 hotelkamers, verspreid over meer dan 100 bestemmingen. In 2006 werd Leonardo Hotels opgericht als de Europese tak van Fattal Hotel Group en opereert de business unit in Nederland & België onder de naam Leonardo Hotels Benelux.


 

Nieuwe Key Account Manager MICE bij Leonardo Hotels Benelux

120 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page