top of page

Bijzondere tijden, unieke evenementen, vertrouwde gastvrijheid!

Ontdek de ongekende mogelijkheden van ‘one-stop-ship’ ss Rotterdam


Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Elkaar ontmoeten is even geen vanzelfsprekendheid, maar een voorrecht. Dan kan die ontmoeting, vergadering of dat evenement maar beter de moeite waard zijn, toch? Laat dat maar aan het ss Rotterdam over! Het iconische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn biedt zelfs in het ‘nieuwe normaal’ tal van unieke mogelijkheden. Exclusief afhuren Het ss Rotterdam heeft vele prachtige zalen in oorspronkelijke staat. Elk met hun eigen stijl en historie. Een feest, vergadering, workshop of presentatie? Er is altijd een zaal, terras of dek die past bij je wensen. Wat meer zekerheid in deze bijzondere tijden? Exclusief afhuren behoort ook tot de mogelijkheden. Eén of meerdere zalen en zelfs het gehele schip. Het dubbele trappenhuis en de heldere routing aan boord zorgen ervoor dat de RIVM-richtlijnen eenvoudig kunnen worden gevolgd. Hybride events Grote corporate events of fysieke congressen… In de huidige omstandigheden is het niet mogelijk om grote groepen mensen bij elkaar in één ruimte te ontvangen. Maar dat wil niet zeggen dat we geen events met een groot bereik kunnen organiseren. Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Hybride events is daar één van. Gasten kunnen in verschillende ruimtes aan boord het event digitaal volgen. En voor een nóg groter bereik kun je het event online delen. Je gasten volgen het event dan eenvoudig vanuit de achtertuin, kantoor of aan de keukentafel.

Zorgeloos gastvrij Overnachten in één van de 254 authentieke en elegante kamers van het viersterrenhotel. Genieten van de Rotterdamse skyline onder het genot van een drankje in de Captains Lounge. Zelfs met de huidige RIVM-maatregelen, biedt ‘La Grande Dame’ voldoende ruimte voor zorgeloze ontspanning. Het ss Rotterdam biedt de mogelijkheid tot het organiseren van een exclusief ontvangst of borrel binnen de geldende maatregelen waarbij 1,5 meter afstand is gegarandeerd. Vier jouw verjaardag, jubileum of pensioen in de Ocean Wine Bar (max. 20 personen) of in de Ambassador Lounge (max. 40 personen) en beleef een unieke borrel. Uiteraard nog steeds met die vertrouwde gastvrijheid en onmiskenbare maritieme sfeer.

Uniek decor Het ss Rotterdam biedt een prachtig decor voor welk evenement dan ook. Het schip schittert niet voor niets in steeds meer filmopnames, tv-producties en concerten. Zo is het schip eind van dit jaar te zien in de Nederlandse speelfilm Casanova en vanaf 18 oktober schittert het ss Rotterdam als decor in de nieuwe televisieserie Vliegende Hollanders.

14 weergaven

Comments


bottom of page