top of page

“De behoefte aan live events is groot”De hotelbranche ging in 2020 weliswaar on hold, maar hotelketen Apollo & Leonardo Hotels – Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers – heeft die periode zo goed mogelijk benut. Binnenkort vertelt director of sales Renée Cohen in het nieuwe Partner Profiel hoe hard er in de afgelopen maanden is gewerkt aan rebranding en herpositionering van de hotels.


Inmiddels staan alle hotels in de startblokken om weer live events te hosten. Renée signaleert een enorme behoefte aan live events en verwacht op grond daarvan een stroom aan aanvragen voor het laatste kwartaal van 2021. Tegen die tijd zal ook een nieuwe extra key accountmanager MICE zijn aangetreden, die vanuit de keten de contacten met het Genootschap zal onderhouden.


Zo snel mogelijk weer live events

Dat de behoefte aan live events groot is, merken ze aan alles bij Apollo & Leonardo Hotels. “Bijvoorbeeld aan de aanvragen voor 2022 die nu binnenkomen, óók voor grotere en internationale events. Maar we verwachten dat de laatste maanden van dit jaar – vanaf september – ook weer gewoon volgeboekt gaan worden, met een hele korte lead-time. The world is gonna go mad, denk ik,” zegt Renée Cohen.

Zij benadrukt in het Partner Profiel dat de hotellocaties altijd health & safety kunnen garanderen. Ook handig voor eventplanners is dat de hotelketen voor haar hotels in Groot Amsterdam niet werkt met banquet-sales per hotel, maar dat een klant voor die locaties terecht kan bij één verkooppunt. Waardoor ook cross-selling en totaalpakketten geen enkel probleem zijn. Extra aantrekkelijk: bij een locatiebezoek in Nederland krijg je meteen een goede indruk van de aangesloten hotels in Londen, Frankfurt, Madrid of waar dan ook. “Je kunt bij ons een aanvraag doen voor alle aangesloten 220 hotels. Als je bijvoorbeeld Leonardo Royal in Amsterdam of Den Haag kent, mag je ervan uitgaan dat je dezelfde standard kunt verwachten in het buitenland.”


Binnenkort een nieuwe contactpersoon voor het Genootschap

Apollo & Leonardo Hotels is al geruime tijd Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers. In de afgelopen jaren trad Bart van Wijk bij het Genootschap op als contactpersoon van de hotelketen. Begin juli 2021 werd echter bekend dat Bart het bedrijf gaat verlaten, vanwege een mooie uitdaging elders. Voor zijn functie bij de hotelketen bestaat op dit moment dus een vacature, die naar verwachting in september zal worden ingevuld. In de tussentijd neemt Erika van Apeldoorn de honneurs waar. Als head of department leisure & MICE is zij voorlopig de aangewezen persoon om alle vragen op het gebied van zakelijke events aan voor te leggen.


Lees binnenkort het hele interview met Renée Cohen op de website van het Genootschap voor Eventmanagers.


141 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page