top of page

Event Inspiration DaysEvent Inspiration (preferred partner van Genootschap voor Eventmanagers) nodigt jou en een collega graag uit om Event Inspiration Days bij te wonen.


Het online startpunt voor iedereen die events organiseert

De website Event Inspiration deelt dagelijks de tofste inspiratie, het laatste branchenieuws, de beste kennis en de mooie vacatures. Zo helpen ze mee om events beter, creatiever en impactvoller te maken. Dit doet Event Inspiration niet enkel online; meermaals per jaar nodigt ze vakgenoten uit om ook offline geïnspireerd te raken door sterke sprekers, heerlijke catering en gave entertainment!

Op maandag 15 mei wordt in Gooiland te Hilversum de Event Inspiration Days georganiseerd. Tijdens dit event staat 'het overtuigen van jouw verhaal' centraal. Je vindt jouw idee, budgetaanvraag of eventconcept ijzersterk, maar hoe zorg je ervoor dat je jouw collega’s, leidinggevende of de directie daar ook van overtuigt?

  • Hoe krijg jij budget los bij jouw leidinggevende voor dat geweldige idee?

  • Hoe krijg jij jouw team mee in een bepaalde visie of richting?

  • Hoe overtuig jij als bureau, locatie of eventprofessional jouw opdrachtgever ervan dat jouw voorstel het beste is?


Wat hebben we voor jou in petto?

Dr. Esmeralda Kleinreesink (a.k.a. De Pitchcoach) geeft de tien beste wetenschappelijke presentatietips en deelt het geheim van de perfecte pitch. Jordi van de Bovenkamp (Executive Creative Director bij Boomerang) geeft een powertalk over de kracht van humor in een verhaal. Daarnaast beleef je de primeur van een waanzinnige nieuwe act van BlueLuna (preferred partner van het Genootschap voor Eventmanagers). En verder… is er nog veel meer.


Alle feiten op een rij:

  • Tweede editie Event Inspiration Days: P*itches can be b*tches

  • Maandag 15 mei van 13.30 tot 18.30 uur

  • Locatie: Gooiland in Hilversum

  • Twee waanzinnige sprekers die de beste presentatietips geven

  • Nieuwe en verrassende inspiratie op en naast het podium

  • Netwerken met vakgenoten

  • Twee gratis tickets (t.w.v. € 249,- excl btw) voor jou als lid van het Genootschap voor Eventmanagers en een collega, lees hieronder meer.

 

2x gratis ticket voor leden van Genootschap voor Eventmanagers Genootschap voor Eventmanagers mag al haar leden uitnodigen om samen met een collega gratis (!) naar dit evenement te gaan. Reserveer snel je tickets (t.w.v. € 249,- excl btw per stuk) en wees verzekert van de beste presentatietips, nieuwe connecties en veel inspiratie, inclusief waanzinnige primeur!


Als lid van het Genootschap voor Eventmanagers heb jij jouw persoonlijke uitnodiging met link om je aan te melden in je mailbox ontvangen. Meer weten? Kijk ook op www.eventinspirationdays.nl.
107 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page