top of page

Event Tech Live 2020 in virtuele vormVernieuwing van de Britse Event Tech Live beurs komt ook door Covid-19 restricties in een stroomversnelling. Vanwege de verscherpte maatregelen in het Verenigd Koninkrijk vindt de beurs dit jaar online plaats. Niet gek voor een beurs over technische innovaties op het gebied van events. En erg waardevol want zowel exposanten als bezoekers kunnen deelnemen aan de beurs zonder af te hoeven reizen naar het VK.

Natuurlijk hebben we al even rondgekeken op de virtuele beursvloer. Naast het bezoeken van de stands van verschillende bedrijven kun je netwerken met exposanten en andere beursdeelnemers vanuit de hele wereld. In verschillende kennissessies en demonstraties kun je je kennis laten bijspijkeren op het gebied van technologie en events. Via een livestream volg je sprekers op het hoofdpodium.

Producten en diensten op het gebied van (online) communicatie, matchmaking, interactie en platforms komen opvallend vaak terug dit jaar, ongetwijfeld het gevolg van de ontwikkelingen rondom de pandemie. Daarnaast zijn er veel nieuwe ‘veilige’ oplossingen voor live registratie en ontvangst. Hoewel het aanbod op de virtuele beursvloer voornamelijk door Britse aanbieders wordt gevuld zijn er ook een aantal Nederlandse aanbieders te vinden. Denk aan online platform aanbieders als Let’s Get Digital - Virtual Event Experience, Virtual Event Platform en GES.

De beurs vindt deze week plaats, van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november 2020. Wil je nog een kijkje nemen? Dat kan alleen vandaag nog door een (gratis) kaartje te reserveren.

Helaas gemist? Voor volgend jaar is een hybride vorm van de beurs aangekondigd. 

Tekst: Annemieke van Hees

33 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page