top of page

FX Agency opnieuw bij beste (digitale) bureaus van Nederland

Het Genootschap voor Eventmanagers feliciteert Preferred Partner FX Agency met de vierde plek in de categorie 'digital agency I' in de FONK100!


Voor het 3e jaar op rij komt FX Agency in de FONK100 naar voren als een van de beste (digitale) bureaus van Nederland. De 9 die het Utrechtse bureau van haar klanten kreeg is goed voor een 4e plaats in de categorie ‘digital agency I’ en een plek in de algehele top 25.


De FONK100

Jaarlijks wordt de ‘FONK100 Beste Bureaus’ samengesteld door marketingmagazine FONK. Aan de hand van een grootschalig klanttevredenheidsonderzoek dat wordt uitgevoerd door Multiscope.


De complete cijferlijst van FX Agency

· Functioneren als sparringpartner 9,4

· Omgaan met briefings 8,8

· Snelheid van werken 8,6

· Nauwkeurigheid van werken 8,6

· Inzet & service 9,4

· Creativiteit 9,4

· Effectiviteit 9,2

· Administratieve afhandeling 9,0

· Prijs-prestatie 8,6

· Pro-activiteit 9,2

· Functioneren als business accelerator 8,4

· Relatiebeheer 9,4

· Tevredenheid in het algemeen 8,8

Gemiddeld resultaat 9,0


Dichter bij onze klanten dan ooit

Extra trots is oprichter Niels Janssen op de 9.4 die zijn bureau kreeg voor de kernkwaliteit ‘functioneren als sparringpartner’ omdat dit volgens hem perfect aansluit bij de manier waarop FX impact creëert.


“Juist nu we zien dat de grenzen tussen online en offline vervagen kunnen wij klanten inspireren en helpen bij het maken van strategische keuzes rondom hun communicatie. Door dichter bij onze klanten te staan dan ooit zorgen we samen dat alles klopt, in vorm én inhoud.” – Niels Janssen (Founder FX Agency)


Over FX Agency

FX Agency is het bureau voor vernieuwende zakelijke communicatie en digital experiences. Met zo’n 40 mensen wordt er in Utrecht gewerkt voor een aantal van Nederlands bekendste merken waaronder HEINEKEN, Deloitte, Ahold-Delhaize en ING. FX Agency maakte de laatste jaren een stevige groei door, was runner-up bij de ‘SAN New Kids on the Block’, verkreeg het predicaat ‘Great Place to Work’ en won meerdere FD Gazellen. In 2021 claimde het bureau een top 20 klassering in de Eventex500 en stond het voor het derde achtereenvolgende jaar tussen de beste bureaus in de FONK100.

32 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page