top of page

FX Agency presenteert: What’s Next - Artificial Intelligence in events


Artificial Intelligence houdt de wereld in zijn greep. Deze vooruitstrevende technologie ontwikkelt zich in een rap tempo en op LinkedIn zijn de eerste ‘prompt masters’ al ten tonele verschenen. Maar wat is de impact van deze technologie op events? En hoe brengt het jouw volgende event tot leven? AI (Artificial Intelligence red.) biedt oneindige mogelijkheden: van automatisch gegenereerde teksten en beelden tot het labelen van objecten in de fysieke wereld. FX Agency ziet verschillende proposities in events die door middel van AI mogelijk zijn.

Aanvullende ondersteuning AI zorgt er onder andere voor dat je jouw gasten direct na een presentatie moeiteloos voorziet van een samenvatting in verschillende talen. Soortgelijke services waren voorheen zeer kostbaar of zelfs onmogelijk, maar dankzij AI is het betaalbaar en binnen handbereik. Live ondersteuning Met AI kan je zeer snel beeld en tekst genereren. Ze analyseert razendsnel chats van van duizenden bezoekers en vertaalt dit naar verlichting en visuals. Zo komen verhalen echt tot leven: een waardevolle toevoeging aan de experience van je bezoeker.

Deze voorbeelden zijn slechts het topje van de ijsberg. FX Agency opent op 14 maart om 13.00 uur haar digitale deuren met de live inspiratiesessie ‘What’s Next’. FX Founder & Creative Director Niels en Design Lead & Innovatie Expert Fabian nemen je in 30 minuten mee door de wondere wereld van AI. Wil je als een van de eersten op de hoogte zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen en in het bijzonder Artificial Intelligence in de eventbranche?


Schrijf je dan nu gratis in voor de eerste What’s Next inspiratiesessie: https://whatsnext.reply.live/event/fx-whats-next



Over FX Agency FX Agency is het bureau voor digital experiences. Met zo’n 40 FX’ers wordt er aan de Maliebaan in Utrecht hard gewerkt voor grote Nederlandse namen waaronder Deloitte, AkzoNobel en Heineken. FX Agency maakte de laatste jaren een stevige groei door en won als kroon op hun werk meerdere awards bij Eventex. In 2022 claimde het bureau een top 20-klassering in de Eventex Top100 en stond voor het vierde achtereenvolgende jaar tussen de beste bureaus in de FONK150. Lees meer op http://www.fxagency.nl.

68 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page