top of page

FX Agency versterkt team met vijf nieuwe medewerkers


FX Agency groeit door en versterkt haar team met vijf nieuwe medewerkers. De vijf zijn een welkome aanvulling voor het Utrechtse bureau dat haar klantportfolio in het afgelopen jaar behoorlijk wist uit te breiden.


Roos Witjens voegt zich als Sales- en accountmanager Reply.live bij het accountteam om het het snelgroeiende eventplatform Reply.live op de kaart te zetten. “Met Roos hebben we een ervaren salesprofessional gevonden die bovendien een fantastisch netwerk binnen de eventbranche heeft. Dat maakt haar dé ideale persoon om van ons eventplatform een begrip in de markt te maken.” aldus Niels Janssen.


Naast Roos sloten vier andere collega’s zich aan bij het team van FX Agency.

Het creatieve team is uitgebreid met Ruben Plomp (Creative) en Sander Hoeks (Motion Graphic Designer). Daarnaast startte Amber Portengen als Projectmanager en is Sterre van Vuuren begonnen als Online Marketeer.Over FX Agency

FX Agency is het bureau voor vernieuwende zakelijke communicatie en digital experiences. Met zo’n 40 mensen wordt er in Utrecht gewerkt voor een aantal van Nederlands bekendste merken waaronder HEINEKEN, Deloitte, Ahold-Delhaize en ING. FX Agency maakte de laatste jaren een stevige groei door, was runner-up bij de ‘SAN New Kids on the Block’ en won meerdere FD Gazellen. Naast een bekroning als ‘Great Place to Work’ werd het bureau eind 2020 door haar klanten verkozen tot beste digitale bureau van Nederland in de FONK100.

75 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page