top of page

Het gevoel van live online beleven

Let’s get DigitalLet’s get Digital biedt een gebruiksvriendelijk en veelzijdig platform voor online en hybride evenementen. Het doel van de samenwerking tussen Eventinsight, de aanmelder.nl, Bano en MartiniPlaza was om een digitaal platform te ontwikkelen voor evenementen waarbij de beleving voor de deelnemer voelt als een live evenement.

Naast een podium voor het presenteren van inhoudelijke content van het evenement, spelen ook verschillende manieren om digitaal te kunnen netwerken een belangrijke rol in dit platform. Het platform beschikt over diverse interactiemogelijkheden die de beleving van een live evenement versterken. Denk aan een slimme netwerkcarrousel of de mogelijkheid om Vipruimtes te creëren. Het platform kan volledig in de eigen huisstijl worden vormgegeven. Sprekers en content kunnen aantrekkelijk en overzichtelijk gepresenteerd worden. Ook is er ruimte om sponsors te tonen. Als eventorganisator heb je toegang tot inzichtelijke data van de deelnemers en ontvang je een rapportage met statistieken na afloop van het evenement. Lets get Digital onderscheid zich ten opzichte van andere video-conferencing platforms door extra functionaliteiten en aanvullende mogelijkheden die het gevoel van een live evenement online nog beter evenaren.

Meer informatie Kijk voor meer informatie op letsgetdigital.io. Of bekijk meer online platforms in deze Index online eventplatforms.


69 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page