top of page

Impactvolle events in sfeervolle omgeving

NetworkappHet platform van Networkapp stimuleert optimaal netwerken tijdens online en hybride events, zonder in te boeten op een persoonlijke en prettige sfeer. Dit maak het platform bij uitstek geschikt voor events met interactieve elementen in verschillende samenstellingen, zoals intervisie, voorbereiding, napraten of inspraakrondes.


Networkapp biedt in het platform meerdere elementen om een evenement vorm te geven, zoals webinars, live sessies, virtuele Huiskamergesprekken en een digitale interactieve beursvloer. Vanaf de beursvloer hebben exposanten de mogelijkheid om afspraken te maken met bezoekers in een eigen branded huiskamer.

Dankzij het Netwerkplein kan er in het programma ruimte worden gemaakt voor spontane digitale ontmoetingen met andere deelnemers, zoals die bij fysieke events bij ontvangst of in de wandelgangen ontstaan. Deze interactie met andere deelnemers draagt bij aan het groepsgevoel en maakt het bezoeken van een online event nog aangenamer.


Met de embedded livestream van Vimeo en YouTube krijgt de gebruiker een geïntegreerde event experience. Deelnemers gaan vlekkeloos over van een grote sessie naar kleine rondetafelgesprekken, 1-op-1 gesprekken en teambuilding-games. Het platform begeleidt mensen naar de juiste sessies. Die sessies kiezen deelnemers zelf, of worden door de organisator aanbevolen of toegewezen. Elke deelnemer ziet dan alleen de informatie die relevant is.


Via de Networkapp host en combineer je als eventmanager bovendien meerdere online en hybride evenementen, terwijl je zelf een hoge mate van regie voert, of ondersteund wordt door het Networkapp-team uit Utrecht.

De meerwaarde van deze tool is de optimale toepassing voor kleine tot middelgrote evenementen met een hoge mate van interactie, door het aanbod van verschillende functionaliteiten in een persoonlijke setting en warme sfeer.


Bekijk meer online platforms in deze Index online eventplatforms.


46 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page