top of page

Innovaties en ervaringen delen tijdens 'Back to Business'Wat hebben de afstandhouder van Crowdled, de Schouderklopjes Machine van Lieve Machines, de VR oplossingen van VR Event Solutions, de afstandhouder van IINII & Fraai en Koortsvrij meter van Koortsvrij.nl met elkaar gemeen? Het zijn allemaal innovaties ontwikkeld in coronatijd en ze waren te vinden op de innovatiemarkt tijdens het Back to Business-event op 29 september voor leden van het Genootschap voor Eventmanagers.

Na afloop van een reeks presentaties van innovatieve oplossingen voor evenementen kregen de leden van het Genootschap voor Eventmanagers een primeur: een proefdiner van het volledig nieuwe pop-up concept van Gooiland door chef-kok Wouter Berghuis. De (dikke vette) Vega Club is een culinaire clubexperience, een vegetarisch zesgangen diner in een unieke setting.


Bekijk hieronder een impressie van de middag met onder meer Philip Lamers (directeur Gooiland), Roderik van Grieken (dagvoorzitter), Lieve Machines, INNI, Koortsvrij.nl, Yuri van Geest (keynote spreker) en Robin van der Schuyt (VR Event Solutions). 

Tekst: Annemieke van Hees


102 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page