top of page

Lasso event & expo solutions en Van der Kroft Events produceren samen maatwerk event concepten


Fabian Schrijvers, Lasso Event & Expo solutions (links) en Willem van Essen, Van der Kroft Events (rechts).

Lasso event & expo solutions en Van der Kroft Events, beiden experts in hun eigen marktsegment hebben elkaar opgezocht om samen custom made concepten te produceren. Of het nu gaat om een productlancering, beurs, congres of feestavond, Lasso en Van der Kroft bieden maatwerk oplossingen die de wens en boodschap van de opdrachtgever vertalen in de inrichting en uitstraling van het evenement.


Over Lasso event & expo solutions

Lasso heeft meer dan 15 jaar ervaring in stand- en interieurbouw. In hun eigen werkplaats in Roelofarendsveen creëert en produceert Lasso stands en interieurs voor uiteenlopende events in binnen- en buitenland. Fabian Schrijvers runt het bedrijf samen met Johan Mulder.

Eigenaar Fabian Schrijvers: “Ik ben al mijn hele werkende leven actief in de stand- en interieurbouw. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Als we het zelf niet kunnen uitvoeren, dan zoeken we een partij die het wel kan regelen. Wij creëren, produceren en regisseren, alles om onze opdrachtgevers te ontzorgen.”


Over Van der Kroft Events

Van der Kroft Events is in 2018 een nieuwe weg ingeslagen. Van verhuurder van kwalitatief hoogwaardig meubilair, mastiek en catering apparatuur tot totaalaanbieder van conceptuele inrichting, (groen)decoratie, op- en afbouw crew en horecamedewerkers. Het veelzijdige bedrijf onderging in 2019 een transformatie die resulteerde in een nog breder aanbod en ondersteuning met meer mogelijkheden. Direct zichtbaar met een nieuwe naam, huisstijl en website.

“Onze kernwaarden zijn herkenbaar beter en altijd persoonlijk. Wij willen ontmoetingen beter maken. Daarin vinden wij aandacht en persoonlijk contact met de opdrachtgever van essentieel belang, bijvoorbeeld aan de telefoon of op locatie met onze chauffeurs en crew”, aldus Willem van Essen, eigenaar van Van der Kroft.


Waarom deze samenwerking?

Van Essen: “Wij krijgen van onze opdrachtgevers vaak de vraag specifieke custom made items, zoals achterwanden op podia, beursstands en diverse communicatie uitingen te kunnen verzorgen. Wij willen totaalleverancier zijn en dit ook kunnen aanbieden aan onze opdrachtgevers, met dezelfde kernwaarden als voor onze andere diensten.”

“Willem en ik kennen elkaar al langer als twee verschillende partijen in dezelfde markt”, gaat Schrijvers verder, “er is wederzijds respect en waardering voor elkaars sterke punten. De coronacrisis, die ons allemaal zwaar getroffen heeft, zorgt ervoor dat je krachten gaat bundelen en elkaar gaat versterken. Dit is daar een logisch gevolg van. Op deze manier kan Lasso meerwaarde betekenen in de evenementenbranche en Van der Kroft binnen de wereld van beurzen en congressen.”

Een win-win-winsituatie dus. Zowel de opdrachtgevers als beide bedrijven creëren op deze manier meerwaarde, meer mogelijkheden en efficiency.


Lookbook Bij de start van deze samenwerking hebben Lasso en Van der Kroft een drietal cases uitgewerkt waarin beide werelden samenkomen. Dit heeft geresulteerd in een inspirerend lookbook, aan te vragen via deze link.


Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met Van der Kroft Events

27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page