top of page

LiveWall lanceert AI Event-assistent 'Robin' tijdens INSPIRE
"Vijf jaar geleden lag dit concept al op de plank", vertelt Marc van Liere, Teamlead bij LiveWall Events. “Maar door alle nieuwe mogelijkheden op het gebied van AI, kwam het ineens in een stroomversnelling terecht." Marc stuurt al jaren het Events team van LiveWall aan en is binnen dat team verantwoordelijk voor alle event software. Daarover vertelt hij meer: "Met onze software ondersteunen we eventmanagers met al hun event- gerelateerde digitale vraagstukken. Van registratie en uitnodigingen, tot aan mobiele event hubs en online event platforms. ‘Robin’, de nieuwe AI- assistent, is nu een vaste module in onze PresentersWall tool. Dat is onze online event hub die gasten tijdens het evenement gebruiken om de interactie aan te gaan, foto's te delen, te chatten, maar ook om hun persoonlijke programma te bekijken of de biografieën van sprekers te lezen." Aan Robin - zoals de nieuwe AI assistent heet - stel je al je vragen rondom en over het evenement. Van hoe laat je de trein het beste terug kan nemen, tot aan de borrelhapjes die tijdens de borrel aanwezig zijn. Je kan Robin zelfs vragen om, aan de hand van jouw persoonlijk profiel en interesses, een voorstel te doen met wie je moet netwerken of naar welke presentaties of workshops je het beste kunt gaan. “De opties zijn dus eindeloos”, aldus Marc.


Robin werd op 31 augustus 2023, tijdens het INSPIRE-festival van het Genootschap voor Eventmanagers, gelanceerd. Dirk Prijs, directeur van het genootschap:

“Inspire is de plek om de laatste innovaties in de evenementenbranche te ontdekken. We vinden het supertof dat LiveWall ons festival kiest om een nieuw product te lanceren!

Robin is begin 2024 beschikbaar voor het grote publiek. Tot die tijd is Robin exclusief te gebruiken voor leden van het Genootschap voor Eventmanagers.


Over LiveWall Events LiveWall Events ontzorgt event managers op digitaal vlak. Zowel door de inzet van haar event software als door het ontwikkelen van op maat concepten. LiveWall Events is bekend van tools als PresentersWall, Walldo, Fan of the Match en eVenue en werkt voor klanten als de KNVB, Universiteit Leiden, GroenLinks, Nationale Nederlanden en Vodafone/Ziggo.

52 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page