top of page

Meet me in the Metaverse

Best Practice-sessie met Preferred Partner FX Agency


Niels Janssen (Founder FX Agency)

Op maandag 13 juni stond de bijeenkomst 'Meet me in the Metaverse' op het programma voor leden van het Genootschap voor Eventmanagers. Preferred Partner FX Agency nam hen mee op ontdekkingstocht naar de ‘Metaverse'.


Tijdens het eerste deel van het programma deze middag deelden Niels Janssen, (Founder), Ruben Plomp (Creative), David Raaijmakers (Developer), Luis Oliveira (Technical Artist) bij FX Agency hun kennis over de Metaverse en welke kansen en uitdagingen zij zien op het gebied van events. Hierbij stond de succesvolle case voor Top Employers Institute centraal. In het tweede deel van de middag volgden demonstraties en uitleg over de nieuwste technieken.

Best Practice: succesvol B2B Metaverse event FX Agency heeft begin dit jaar de primeur gehad door met een wereldwijd B2B event voor Top Employers Institute een eerste stapje in deze virtuele wereld te zetten. Verspreid over drie shows vlogen ruim 13.500 HR-professionals in virtuele helikopters naar Celebration City, een op maat gemaakte - maar nog wel gecontroleerde - Metaverse wereld waar zij in het zonnetje werden gezet. Het event in cijfers:

  • 3 shows

  • 13.500+ HR-professionals

  • 8.300+ interacties via het event platform Reply.live

  • 1.968 virtuele helikopters

  • 10 stoelen aan elke ronde tafel voor live video calls

  • 6 best practices per continent

  • 1 op maat ontwikkelde gecontroleerde Metaverse

  • 1 social wall & photobooth om berichten, (groeps-)foto's en gepersonaliseerde cadeautjes te delen.

Metaverse-event bekroond met meerdere awards Voor de gecreëerde beleving voor Top Employers Institute ontving FX Agency maar liefst drie awards bij de Global Eventex Awards. Het Utrechtse bureau won daarmee één keer platinum en twee keer goud in de categorieën: ‘Virtual Celebration Event’, ‘Virtual Ceremony’ en ‘Virtual Event’.


Fotografie: FX Agency


52 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page