top of page

MPS I food & design en Hutten zetten zakelijke vriendschap om in duurzame samenwerkingHutten en MPS I food & design zijn voornemens om per 1 juli 2021 hun krachten te bundelen. MPS (voluit Martinair Party Service) gaat als zelfstandig merk verder binnen Hutten. Voor Hutten betekent deze strategische samenwerking een versterking van haar positie in de randstad en een mooie groei van de eventtak. Voor MPS is het een mogelijkheid om de drang naar verduurzaming en groei nog meer kracht bij te zetten.

“Duurzaamheid is alsmaar belangrijker, voor ons en onze opdrachtgevers”, aldus Erwin Verschoor, directeur MPS. “Hutten hanteert een uitgebreid en beproefd duurzaamheidsbeleid en we delen dezelfde ambitie om op dit vlak te blijven innoveren. Ik kijk ernaar uit om hierin samen op te trekken.” Zowel Erwin Verschoor als Miranda Hesselmans blijven aan als management van MPS. Ook zal het huidige team van MPS in dienst blijven en wordt er gewerkt vanuit hun huidige locatie.

Collin Schoonens, directeur Commercie bij Hutten ziet de samenwerking met MPS als een bijzondere stap voor Hutten. “Hutten voegt hiermee een mooi bedrijf met veel ervaring en ambitie toe. Met de samenwerking vullen we elkaar aan in kennis, creativiteit en daarmee slagkracht. Hierdoor versterken we onze onderscheidende positie voor opdrachtgevers.”

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page