top of page

MPS I food & design nieuwe exploitant Hulstkamp Gebouw Rotterdam


Hulstkamp Gebouw in Rotterdam.


De exploitatie van het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam wordt vanaf 1 september 2021 verzorgd door MPS I food & design. Lennert Hogenes, commercieel verantwoordelijk voor MPS: “We zijn heel blij met deze samenwerking. Het Hulstkamp Gebouw is een echte blikvanger aan de oevers van de Maas nabij de befaamde Erasmusbrug. Het is een prachtige, veelzijdige en authentieke evenementenlocatie voor zowel zakelijke als privé events.”


Het Hulstkamp Gebouw dateert uit 1888. In het gebouw was de jeneverdistilleerderij van Hulstkamp Jenever gevestigd en veel historische elementen zijn bewaard gebleven. Bij binnenkomst word je direct verrast door de indrukwekkende Wintertuin met 18 meter hoge boom. Het gebouw telt in totaal vijf zalen, waaronder de Branderij en de Stokerij, beide ruim genoeg om wel 500 gasten te ontvangen voor een diner.

Het Hulstkamp Gebouw is de eerste nieuwe venue die MPS I food & design toevoegt aan haar portfolio sinds het per 1 juli 2021 onderdeel is van Hutten. “De exploitatie van het Hulstkamp Gebouw is bij MPS in hele goede handen,” aldus Erwin Verschoor van MPS. “Wij hebben veel ervaring op high end eventlocaties in de Randstad en ook Rotterdam is voor ons bekend terrein.”


V.l.n.r. Eric Slabbekoorn, Michel de Waal (Hulstkamp Gebouw) en Lennert Hogenes (MPS).


Nieuwsgierig? Neem voor een rondleiding of meer informatie over de mogelijkheden van het Hulstkampgebouw contact op met Germaine Ligthart via germaine.ligthart@mps.nl of 06 29 42 04 42. Voor een sfeerimpressie zie www.hulstkampgebouw.nl.


 

Over MPS

Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering. Wij hebben als doel mensen zorgeloos te laten genieten van pure gastvrijheid, van écht vakmanschap. Vakmanschap dat duurzaam is.

234 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page