top of page

Networkapp lanceert De TalkshowNetworkapp introduceert een nieuwe virtuele aanwinst: De Talkshow. In De Talkshow zie je hoe je het publiek nu echt live kunt laten meepraten tijdens jouw online event.


Even kort wat het doet:

In een eigen gebrande Talkshow setting á la DWDD kunnen maximaal 10 personen, inclusief de host aan tafel deelnemen aan een gesprek. Het publiek (van maximaal 150 toehoorders) volgt dit online en kan via de chat input geven. Wil iemand een vraag live aan tafel stellen? Dan nodigt de e-moderator hem of haar eenvoudig uit aan tafel gewoon vanuit hun eigen werkkamer. Dit alles in een warme persoonlijke setting gebrand in je eigen huisstijl, zoals je van Networkapp gewend bent.


Je combineert De Talkshow met het Networkapp platform binnen een event- of community omgeving, of los voor bijvoorbeeld:

- Een ‘DWDD’ sessie met experts en publiek;

- Napraatsessies met sprekers en experts;

- Themasessies;

- Productpresentaties.


Je combineert De Talkshow met het Networkapp platform binnen een event- of community omgeving, of zet het in als standalone dienst voor bijvoorbeeld:

- Een ‘DWDD’ sessie met expert en publiek;

- Napraatsessies met sprekers en experts;

- Themasessies;

- Productpresentaties.


Met de Talkshow heb je voor een event tot 150 deelnemers de volledige controle over je eigen online event. Hierbij kun je binnen de Networkapp de talkshow combineren met breakout sessies in onze virtuele kamers en de netwerkcarroussel in je eigen rooftopbar of grandcafé.


Wil je meer weten over de Talkshow en onze virtual rooms? Bekijk dan de website of geef je op voor een vrijblijvende demonstratie op 25 oktober, 1 november of 15 november 2021.

34 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page