top of page

Nieuwe loot aan Preferred Partner stam


Maurice Meijer, een van de grondleggers van Q Broadcasting en Quizzzit.In maart 2021 zijn Q Broadcasting en dochterbedrijf Quizzzit aangetreden als de nieuwste Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers. De eerste samenwerking zit er ook al op: het GvE-webinar ‘Eén jaar online events’ werd in maart uitgezonden vanuit het studiocomplex van Q Broadcasting in het Brabantse Udenhout. Binnenkort verschijnt een uitgebreid Partner Profiel op de website van het Genootschap.


Q Broadcasting & Quizzzit

Online events zoals webinars, webcasts en livestreams, ja, zelfs complete televisieproducties; de studio’s van Q Broadcasting bieden een scala aan mogelijkheden. Een waar walhalla voor de zakelijke eventmanager die op zoek is naar nieuwe wegen om events te organiseren. En wie is dat tegenwoordig niet? Q Broadcasting beschikt over vier studio’s, met verschillende settings – zoals talkshow, huiskamer, green screen –, alle voorzien van de allernieuwste techniek en gerund door deskundig personeel. Het bedrijf heeft ook een entertainmentpoot met daarin tal van mogelijke invullingen voor een online zakelijk event, waaronder quizzen. Die quizzen worden geproduceerd in samenwerking met dochterbedrijf Quizzzit, de marktleider op het gebied van online quizzen.


Trots

Dirk Prijs, directeur Genootschap voor Eventmanagers, is blij met de nieuwe Preferred Partner. “Het is voor ons echt een nieuw type Preferred Partner, eentje die perfect past bij de nieuwste ontwikkelingen in onze industrie. Hun focus op online events en quizzen is ook eigenlijk een ‘positief’ gevolg van de huidige crisis. Want zij waren al een aantal jaar actief met quizzen maken voor live events, toen ze in de pandemie het juiste moment herkenden voor de transfer naar online. Onze eerste samenwerking is heel goed bevallen; wij waren onder de indruk van de professionaliteit waarmee ze de livestream-sessie ‘Eén jaar online events’ produceerden. Niet voor niets wordt hun studiocomplex ook wel het ‘Hilversum van Brabant’ genoemd. Het ziet er fantastisch uit, ze hebben geïnvesteerd in precies de juiste aspecten – qua mensen en qua techniek – waardoor ze echte kwaliteit kunnen leveren. Wij zijn trots dat we deze partij als Preferred Partner aan ons hebben kunnen binden.”


Partner Profiel

Op de website van het Genootschap verschijnt binnenkort een uitgebreid Partner Profiel van Maurice Meijer en Pim Bertens, twee van de drie mede-eigenaars van Q Broadcasting en Quizzzit. Daarin hopen we antwoord te kunnen geven op een aantal prangende vragen. Zoals: hoe raakte een kwaliteitsadviseur bij Rijkswaterstaat (Maurice Meijer) na 20 jaar opeens verzeild in het wereldje van (online) events en quizzen? Wat denken de beide zakenpartners: is de trend naar online onomkeerbaar of ligt dat toch anders? En wat mogen de leden van het Genootschap voor Eventmanagers de komende jaren verwachten van hun bedrijven?


55 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários