top of page

Niquell en MEEPLE schakelen tijdens de nieuwe coronagolf eenvoudig van live naar onlineWe zitten helaas in een periode die steeds weer nieuwe maatregelen met zich meebrengt. Veel fysieke evenementen kunnen hierdoor niet meer doorgaan. Niquell, mede-eigenaar van MEEPLE, zit niet bij de pakken neer en schakelt eenvoudig tussen fysieke en online evenementen.


Als we iets hebben geleerd van deze pandemie dan is het wel dat alles zomaar kan veranderen. Het is belangrijk om als bedrijf, ondanks de huidige maatregelen, verbinding te blijven maken met je klanten en medewerkers. De organisatietalenten van Niquell hebben hier slim op ingespeeld met de introductie van het online evenementenplatform MEEPLE alweer een jaar geleden. ‘’Deze aanvulling heeft ons bedrijf geholpen om de pandemie succesvol door te komen. We hebben het afgelopen jaar samen met onze collega’s in België meer dan honderd online of hybride evenementen georganiseerd en er staat nog van alles op de planning’’ laat Monique Huizenga, eigenaar van Niquell, weten.

Of het nou gaat om events voor Nederlandse bezoekers of internationale bezoekers, 200 bezoekers of 5.000 bezoekers we kunnen het professioneel organiseren. Indien gewenst zelfs met een online toilet als grapje waarvan iedere bezoeker een glimlach op zijn of haar gezicht krijgt.


Vooral events die zijn gericht op het verstrekken van informatie en het delen van kennis zijn in kortere tijd om te zetten naar een hybride of online evenement. Maar ook events met interactieve elementen zoals een netwerkevent of een beurs is het eventplatform een geweldige uitkomst. Het eventplatform ingericht in de huisstijl en sfeer van het bedrijf maakt het helemaal af en zorgt voor een herkenbaar en warm welkom voor de bezoekers.

Ook in het begin van 2022 is de verwachting dat veel evenementen een online invulling gaan krijgen.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de video, de gratis event checklist en vraag een online demo aan via www.meeple-events.nl.31 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page