top of page

Overzichtelijk en professioneel platform voor elk online event

Momice OnlineMomice Online biedt in een overzichtelijk dashboard alle tools om een online of hybride event goed te organiseren. Daarmee heb je in één systeem alle informatie en functionaliteiten bij de hand. Van uitnodiging, registratie, website, interactie tot aan de evaluatie: Momice Online is eenvoudig in te richten en geeft een professionele uitstraling aan ieder online event.


De online omgeving is in de gewenste huisstijl aan te passen en biedt standaard toegang tot 1000 deelnemers. Meer kan ook, maar gaat in overleg. Ook kunnen deelnemers een persoonlijk programma volgen. Door de mogelijkheid om bijna elke netwerktool of ieder broadcasting platform (YouTube, Vimeo MS Teams, Zoom) te koppelen aan Momice Online, kun je het event volledig inrichten zoals je wilt. Voor wie dat wil kan Momice Agency ondersteunen in de opzet en branding van het event.

Met behulp van interactie tools op het platform zoals chat, poll, kijkersvragen en word clouds kun je het publiek nog meer betrokken houden bij je event. Doordat de eventwebsite het centrale punt is voor registratie, programma en het volgen van de sessies, is het voor zowel de deelnemers als de eventorganisator een overzichtelijk platform. De automatische check-in en inzicht in statistieken bieden je de gewenste informatie om je events ook in de toekomst aan te kunnen scherpen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: https://www.momice.com/nl/momice-online.

29 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page