top of page

Q&A met Christian Kromme

over de technologische ontwikkelingen op het gebied van (online) evenementen


Op maandag 25 januari vond The Future of Digital Events plaats, het eerste webinar van 2021 voor leden van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties en de Preferred Partners. In een aanvullende Q&A beantwoordde Christian de vragen die tijdens de uitzending nog niet ter sprake waren gekomen. Bekijk onderstaande video voor het antwoord op de overige vragen van deelnemers en tips voor een mensgerichte aanpak.


The Future of Digital Events terugkijken

Heb je de live uitzending onverhoopt gemist? Kijk dan de volledige uitzending terug via de (besloten) community van het Genootschap voor Eventmanagers.

 

Over de spreker Christian Kromme is visionair, futurist, keynotespeaker en bestsellerauteur. Als tech-ondernemer heeft Christian Kromme verschillende succesvolle 'disruptieve' start-ups begeleid. De connectie tussen mens en technologie heeft hierbij altijd centraal gestaan.

Naast het schrijven en spreken bekleedt Christian een positie als bestuurslid bij het Workforce Institute EMEA, The Human Genome Foundation en een aantal start-ups.

Christian is een expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. In dit boek richt Christian zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie.

49 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page