top of page

Vacature Accountmanager bij ObsessionNieuwe Partner for Live gezocht! Wij zoeken namelijk een accountmanager. Een nieuwe collega die oprecht geïnteresseerd is. Scherp. Energiek. Fris. Een echt 'mensenmens' die goed kan luisteren en doorvragen om zo de vraag van de opdrachtgever te achterhalen. Je bent leergierig met een goede algemene ontwikkeling als basis. Ben je een paar jaar aan het werk en klaar voor de mooiste baan die er bestaat? Je komt over de vloer bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Samen met je collega’s, allen gepassioneerde vakidioten, zorg je ervoor dat we het maximale bereiken.

Wij creëren en organiseren evenementen om groei te realiseren voor onze opdrachtgevers. Groei van mens, merk en organisatie. Dat doen we samen, met passie, toewijding en deskundigheid. We durven anders te kijken en komen daar ook voor uit. Strategie en creativiteit combineren we met een mouwen-opstroop mentaliteit en strak projectmanagement. Alles halen we uit de kast voor het optimale partnership met onze opdrachtgevers. Dat gevoel van partnership is niet alleen voelbaar voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze collega’s. Want we staan altijd voor elkaar klaar. Wij zijn Obsession. Partners for Live.

Ons bureau Door onze omvang en ervaring zijn we thuis in de publieke én corporate sector. We mogen werken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, variërend van Schiphol, Adyen, KPN en bol.com tot aan diverse ministeries en de Verenigde Naties. Zo werken we tegelijkertijd aan aanbestedingen en aan corporate pitches. Onze evenementen vinden over het algemeen plaats in Nederland, maar we hebben diverse internationale opdrachtgevers waarvoor we de grens over gaan. Ons team is onze grootste kracht en dat schatten we ook op waarde. We hebben een informele cultuur en blijven elkaar inspireren. Er wordt hard gewerkt én veel gelachen.

Functieomschrijving Als accountmanager heb je het eerste contact met de opdrachtgever. Naast het onderhouden van bestaande relaties zijn dit ook nieuwe contacten waarmee een relatie opgebouwd moet worden. Van prospect tot opdrachtgever … tot Partner for Live. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in het bedrijf en de vraag kan de juiste doorvertaling gemaakt worden naar je collega’s. Samen met de collega’s van de afdeling Plannenmakerij stellen jullie een evenementen plan op en dit wordt door jou gepresenteerd. De realisatie van het evenementenplan is in handen van de projectmanagers. Uiteraard is het aan jou om het account te onderhouden en het proces te bewaken. Partners for Live zijn betrokken en kunnen op elkaar bouwen. De vereisten

  • Circa 3 jaar relevante werkervaring binnen de evenementen- of communicatiebranche

  • Commerciële vaardigheden zijn goed ontwikkeld

  • Flexibel, leergierig en initiatiefrijk ingesteld

  • Basiskennis van marketing & communicatie

  • Hbo werk- en denkniveau

  • Goede tot uitstekende taal- en schrijfvaardigheid in Nederlands én Engels

  • In het bezit van rijbewijs B

  • Woonachtig binnen een straal van 45 minuten van Voorschoten

  • Fulltime in te vullen o.b.v. 5 dagen en 40 uur / in overleg is 32 uur ook mogelijk

We hebben deze vereisten met zorg samengesteld en worden dan ook als minima gehanteerd. Voldoe je niet aan deze kaders? Dan kun je altijd op een ander moment solliciteren wanneer we een vacature hebben die voldoet aan jouw profiel. Check voor je solliciteert even de website van Obsession of deze vacature nog steeds beschikbaar is (online sinds 3 mei 2021). Reageren Is dit echt iets voor jou? Stuur je motivatiebrief en CV naar: Obsession Mevr. Neeltje Plasmeijer-Straates Rouwkooplaan 9 2251 AP Voorschoten neeltje@obsession.nl

126 weergaven

Комментарии


bottom of page