top of page

Vacature Conceptontwikkelaar bij Obsession


Een zakelijk evenement bedenken; het concept, programma, decor, catering, locatie én alle communicatiemiddelen. We gaan best ver en presenteren onze opdrachtgevers een volledig creatief plan inclusief het financiële plaatje. Het moet uiteraard haalbaar zijn, impactvol, doelen bereiken én duurzaam zijn.

Heb jij ervaring met zakelijke events? Hou je van creëren en ben je oplossingsgericht? Weet je hoe je een boodschap over moet brengen aan een vooraf gestelde doelgroep? Heb je evenementen georganiseerd en wellicht een communicatie achtergrond /opleiding? En wil je deel uitmaken van ons team als vaste medewerker? Reageer dan op deze unieke vacature!


Ons bedrijf is altijd in beweging en groeit!

Jarenlange ervaring en een loyaal & deskundig team van professionals maakt dat we leidend zijn en mogen werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. We organiseren corporate evenementen voor bijvoorbeeld Jacob Douwe Egberts Professional, Siemens, KPN en Westfield maar ook beleids,- en maatschappelijk evenementen voor non profit en overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld World Justice Project, RDW, FMO/Accion, KVK, Rijkswaterstaat en ministerie van VWS.

Toonaangevend evenementenbureau Obsession creëert evenementen om duurzame groei te realiseren voor zijn opdrachtgevers. Groei van mens, merk en organisatie. Dat doen we samen, met passie, toewijding en vakkennis. We combineren strategie en creativiteit met een mouwen-opstroop mentaliteit en we staan altijd voor elkaar klaar. Wij zijn Obsession. Partners for live.

We geloven in de kracht van live en haar verbinding met de marketingcommunicatiestrategie. Daarom zijn we specialisten op het gebied van evenementen én communicatie. Zij aan zij helpen we corporates, NGO’s en overheidsinstanties om hun doelstellingen waar te maken middels impactvolle evenementen en aanverwante communicatiemiddelen. De conceptontwikkelaar Het begint bij het plan; hoe vertalen we de briefing van onze opdrachtgever naar een eventconcept en hoe richten we het evenement en de communicatie in. Wij zoeken iemand met een communicatie en/of evenementen achtergrond die dit eventconcept zelfstandig kan ontwikkelen. In samenwerking met collega’s doorloop je het creatief traject, waarna jij eindverantwoordelijk bent voor de uitwerking en vormgeving van de presentatie en begroting. Na het presenteren wordt het evenement door jouw collega’s, de projectmanagers, gerealiseerd. Samen verwezenlijken we impactvolle evenementen. Samen zijn wij Partners for Live!

Werkzaamheden

Analyseren van een briefing en creatieve vertaalslag maken naar evenement- (concept en programma) en communicatievoorstel Offertes uitvragen en begroten van het evenement Bewaken van de planning gedurende het creatietraject Presentaties maken, zowel in tekst als in beeld. Naast het schrijven ben je sterk in het vormgeven van presentaties Wat wij te bieden hebben

Obsession is onderdeel van een collectief evenementenbedrijven. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en persoonlijke ontwikkeling & groei is daardoor mogelijk binnen ons bureau. We zijn gevestigd in het centraal gelegen en goed bereikbare Alphen aan de Rijn, waar we een inspirerende ontmoetingsplek gecreëerd hebben voor event professionals.

Ons team is onze grootste kracht en dat schatten we ook op waarde. We hebben een informele cultuur en blijven elkaar inspireren. Er wordt hard gewerkt én veel gelachen.


Dit is ons aanbod:

 • Een competitief salaris.

 • Aandacht voor vitaliteit, we ondersteunen een gezonde leefstijl van alle medewerkers met gezamenlijke sportactiviteiten en een gezonde lunch.

 • Een duurzame werkomgeving, Obsession gaat voor 100% klimaatneutraal werken in 2025.

 • Een gebalanceerde werk/woon situatie met ruimte voor thuiswerken.

 • Diversiteit in jouw werk dankzij uiteenlopende opdrachtgevers

De functievereisten

We hebben deze vereisten met zorg samengesteld en worden dan ook als minima gehanteerd. Voldoe je niet aan deze kaders? Dan kun je altijd op een ander moment solliciteren wanneer we een vacature hebben die voldoet aan jouw profiel.

 • 3+ jaar ervaring met de organisatie of creatie van zakelijke evenementen.

 • Ervaren zijn met werken vanuit een evenementen- of communicatiebureau is een pré.

 • Beschikken over basiskennis van marketing & communicatie.

 • HBO scholing.

 • Goede tot uitstekende taal- en schrijfvaardigheid, Nederlands én Engels.

 • Creatief en wervend schrijven

 • In bezit zijn van rijbewijs B.

 • Fulltime beschikbaarheid, 4 dagen per week is bespreekbaar

Reageren

Zie jij jezelf als onze nieuwe Partner for Live? Laat maar zien dan! Stuur je motivatiebrief en CV naar Neeltje.

27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page