top of page

Vacature creatief conceptontwikkelaar bij effectgroep*


Creatief conceptontwikkelaar minimaal 28, maximaal 32 uur per week Creatieve concepten waar onze opdrachtgevers écht iets aan hebben. Jij bedenkt ze en weet ze beeldend en verhalend over de bühne te brengen. De dynamiek van meerdere opdrachten en deadlines, de dagelijkse afwisseling en uitdagingen: daar krijg jij energie van! En dat is misschien wel de reden dat je flirt met de gedachte om bij hét marketing- en communicatiebureau van Utrecht aan de slag te gaan.

WAT GA JE DOEN? Voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers ontwikkel je creatieve concepten. Geen losse flodders, geen proefballonnetjes. Wel ontwikkel je waardevolle concepten vanuit merkstrategie en communicatiestrategie. Je luistert, luistert en luistert naar de vraag, de doelstellingen en de doelgroep. Vanuit creativiteit en met kennis van marketing en communicatie werk je aan dát ene onweerstaanbare concept waar opdrachtgevers écht resultaat mee behalen. Echt écht. De concepten die je ontwikkelt weet je goed te onderbouwen. Je hebt een vlotte en creatieve pen waarmee je dat wat in je hoofd zit makkelijk en overtuigend op papier zet. Je schrijft de creatieve rationale en bedenkt de naam en short copy voor het concept. Je kent het communicatielandschap op je duimpje en weet hoe je jouw concept online en offline positioneert en welke middelen nodig zijn om het concept succesvol uit te rollen. Je werkt nauw samen met collega's die bij de klant en het project betrokken zijn (Account Director / Adviseurs en Projectmanagers). Je ontwikkelt creatieve concepten voor interne en externe doelgroepen van bedrijven en merken (b2b en b2c) en overheid. Je focust je met name op conceptontwikkeling voor:

  • Campagnes;

  • Live events;

  • Online events;

  • Activaties.

Ben jij die creatief conceptontwikkelaar met minimaal 5 jaar werkervaring als zelfstandige of aan bureauzijde?

WIE ZIJN WIJ? We zijn het creatieve marketing- en communicatie(advies)bureau uit Utrecht. Met een mooie club effectmakers maken we communicatie-oplossingen waar opdrachtgevers écht wat aan hebben. Echt écht. We ontwikkelen strategie, geven advies, bedenken campagnes, zetten merken (opnieuw) op de kaart, zijn wereldkampioen vormgeving, organiseren online en live events en activaties en maken merken (online) zichtbaar en relevant. En verder doen we…, alles wat daar tussenin zit:-). Inderdaad, we zijn een one-stop bureau. Wat we bedenken maken we ook. Bekijk onze website voor meer info en recent werk. Wij zijn gehuisvest in het karakteristieke gebouw 'Life' in Utrecht (aan de A12 / A2, Papendorp). Hier houden we alvast een plekje (aan de pingpongtafel ) voor je vrij!


THE DREAM WORK

Als het op communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. En dat hebben we: adviseurs, vormgevers, projectmanagers, (online) eventmanagers, strategen, UX’ers en developers. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: de ambitie om als effectmaker met communicatie het verschil te maken. Work hard, play hard! We ontsnappen uit escape rooms, spelen online pubquizzen, zingen de sterren van de hemel, jeu de boulen er op los en volleyballen met de voetjes in het zand. We lunchen en lachen samen, spelen fanatiek Pac-man en tafeltennis en houden van een geintje. Ja, dat laatste is belangrijk. Humor werkt!


ONZE OPDRACHTGEVERS We werken voor mooie merken, ambitieuze corporates en Rijksoverheid.

WIE BEN JIJ? Je bent ambitieus en je wilt wat. Hard werken, voor een groots resultaat. Je bent positief en enthousiast. Het glas is bij jou altijd half vol. Je bent goed, maar je wilt ook verder groeien. Je bent kritisch en kan tegen kritiek, omdat je weet dat je daardoor verder komt. Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Je kerncompetentie? Je bent een echte effectmaker. Als jij ergens geweest bent, dan is niemand dat ontgaan. Niet per se vanwege je knalgele broek of roze kuif, maar vanwege je vakmanschap, adviezen en prettige persoonlijkheid. Je hoeft geen allemansvriend te zijn, maar kan wel goed overweg met verschillende type opdrachtgevers. Forenzen is niet echt je ding: liever woon je in Utrecht of op maximaal een half uurtje (rijden, treinen, fietsen) van ons kantoor in Utrecht.


ONS AANBOD Van ons mag je natuurlijk ook het een en ander verwachten. Je werkt in een enthousiast en creatief team, op een geweldige locatie in Utrecht. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig te werken en jezelf te ontwikkelen, én je collega’s staan klaar om je te helpen. En last but not least: je werkt elke dag aan prachtige projecten. En verder natuurlijk:DE KLEINE LETTERTJES

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

  • Je hebt zelfstandig concepten ontwikkeld voor campagnes, events en activaties en kan je werk aan ons laten zien.

  • Je bent sterk in copy en schrijft met gemak de rationale van het concept, bedenkt de titel en schrijft de short copy.

  • Je bent minimaal 28 uur beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar.

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.


ENTHOUSIAST? Klinkt goed, nietwaar? Solliciteer dan voor 11 januari 2021. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Kirsten Flik, zij is bereikbaar via kirsten@effectgroep.nl of 030 - 41 00 791. Wil je meer weten over effectgroep? Bekijk dan onze website of solliciteer direct!

264 weergaven

Kommentarer


bottom of page