top of page

Vacature Eventmanager & coördinator team Ondersteuning bij TLN

(28-32 uur per week)Ben jij creatief, initiatiefrijk en kwaliteitsgericht? Houd jij ervan om evenementen te organiseren en daarbij te streven naar optimale binding met en tussen onze leden? Ben jij daarnaast een mensgerichte coördinator voor ons team Ondersteuning en wil jij in deze rol meewerken aan het optimaliseren van werkprocessen en het vernieuwen van onze evenementen? Dan is TLN op zoek naar jou!Wat doen wij?

Wij behartigen de belangen van onze leden op (inter)nationaal, regionaal en lokaal niveau en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector. TLN maakt ruimte voor ondernemen en biedt leden producten en diensten zoals opleidingen en trainingen voor gericht ondernemerschap en voor hun ontwikkeling. TLN is partner bij de onderhandelingen voor de cao binnen de sector transport en logistiek, waar zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn.

Onze leden zijn zowel kleine transportondernemingen, expediteurs als grote logistieke dienstverleners uit verschillende deelmarkten en kringen. Net als de verscheidenheid van onze leden zijn, streven we als organisatie ook naar een divers personeelsbestand en hechten wij grote waarde aan diversiteit en inclusie.


Onze kernwaarden Toegewijd aan TLN en onze leden streven onze mensen ernaar om zich dagelijks in te zetten voor het behalen van onze doelstellingen. Eigenaarschap betekent dat je je verantwoordelijk voelt voor de doelen van TLN en dat je alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt om deze doelen te bereiken. We verwachten van onze medewerkers dat ze Ambitieus zijn door onder andere te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. We vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers met verstand van zaken aan de slag gaan en dat kennis actief wordt benut. Deze kernwaarden zijn belangrijk voor onze gezamenlijke cultuur: zo doen we dat bij TLN! En die cultuur is belangrijk voor ons werkplezier, onze dienstverlening naar de leden, ons succes en voor een consistente reputatie. Dagelijks werken daarom zo’n 100 medewerkers in het land of vanuit ons kantoor in Zoetermeer volgens deze kernwaarden. Onze kerncompetenties zijn: leidend, nieuwsgierig, verbindend, kundig, betrouwbaar en bruisend!


Jij & TLN Als eventmanager ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van diverse evenementen en bijeenkomsten voor onze leden door heel het land. Deze bijeenkomsten organiseren we om leden te informeren, inspireren en met elkaar in verbinding te brengen. Je werkt samen met onze medewerker evenementen en interne opdrachtgevers en streeft samen naar het maximale resultaat op het gebied van ledenbinding. Jij richt je op een eenduidige lijn in onze evenementenorganisatie, die past in deze tijd. Zodanig dat we streven naar evenementen die steeds relevant, interessant en leuk zijn voor onze leden waardoor ze graag nog een keer deelnemen.

Ook ben je in deze rol coördinator van het team Ondersteuning dat bestaat uit zes collega’s. Jij bent meewerkend voorman en gericht op de ontwikkeling van de secretaresses en onze medewerker evenementen. Zij zijn de spil van onze organisatie als het gaat om het organiseren van o.a. (bestuurs)vergaderingen en ledenbijeenkomsten, interne overleggen en bijeenkomsten, en de secretariële werkzaamheden in het ondersteunen van bijv. de directie, beleidsadviseurs en deelmarktsecretarissen. Vanuit je coördinerende rol ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de strategie van de organisatie naar de doelstellingen van het team en het behalen daarvan. Je maakt een jaarplan voor jouw afdeling en zorgt ervoor dat dit wordt uitgevoerd met het team. We zoeken iemand die met een kritische en positieve blik kijkt naar processen en werkwijzen binnen de organisatie en vervolgens een verbetering hiervan weet door te voeren. Wij verwachten een actieve rol in de ontwikkeling van de organisatie zelf en in de verbinding tussen teams, samenwerking met andere coördinatoren en het MT. Daarnaast hechten wij belang aan de ontwikkeling van het team en de teamleden. Wij zoeken een mensgerichte coördinator die de teamleden weet te inspireren. Je hebt overzicht en bent gericht op samenhang. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de prestaties en de ontwikkeling van de medewerkers binnen je team en het team als geheel. Je voert de ambitie-, voortgangs- en evaluatiegesprekken met de teamleden en houdt dit bij in onze Digitale Gesprekscyclus systeem. Het betreft een zelfstandige functie en je spart met het MT-lid aan wie je ook rapporteert.


Wat breng je mee?

 • Je bent een echte verbinder en kunt goed samenwerken

 • Je bent creatief, initiatiefrijk en kwaliteitsgericht

 • Je hebt ruimschoots ervaring in het organiseren van bijeenkomsten en evenementen en weet hoe het is om eindverantwoordelijk te zijn

 • Hbo werk- en denkniveau

 • Je hebt ervaring met faciliterend en coachend leiderschap

 • Je hebt ervaring met het bouwen van een team

 • Je hebt ervaring met het veranderen van werkprocessen

 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden


Wat biedt TLN jou?

 • Veel mogelijkheden voor ontwikkeling en groei

 • Een veelzijdige en uitdagende functie voor 28-32 uur per week

 • Fulltime salaris tussen de € 3.400 – € 4.680 bruto per maand

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere:

  • Ruime reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke kilometers

  • Premievrij pensioen

  • Een aanvullende WGA-hiaat verzekering en een aanvullende ongevallenverzekering

  • Collectieve ziektekostenverzekering

  • Faciliteiten voor thuiswerken (bureau, -stoel, tweede scherm)

  • Ruime thuiswerkvergoeding

  • Gezonde (en gedeeltelijk gesponsorde) lunch in ons bedrijfsrestaurant

  • Deelname aan bedrijfsfitness (Fit 20) onder werktijd op kantoor

  • Een gezellige personeelsvereniging

Kies voor beweging, kies voor TLN

Zin om bij ons aan de slag te gaan? Laat het ons uiterlijk 13 november 2023 weten door je cv én pakkende motivatie te sturen naar vacature@tln.nl of te solliciteren via de site (www.tln.nl/werken-bij-tln). Sollicitaties zonder motivatie worden niet in de procedure meegenomen. Voor vragen kun je ook dit mailadres gebruiken of contact opnemen met onze personeel en organisatie afdeling Iris Schagen (088-4567156) of Rinke Roebroek (088-4567163). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.266 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page