top of page

Vacature: Marketing- & Communicatie Coördinator Internationale Travel & Meeting Industrie bij goMICE


Ben jij een creatieve en ervaren marketing- & communicatie professional die ervan houdt dat geen dag hetzelfde is? Wil je jouw marketingcommunicatie ervaring inzetten binnen de dynamische wereld van internationale meetings, events, incentives en zakenreizen? En ben je op je best binnen een jong en energiek team waarin je veel vrijheid krijgt én impact kan maken? Kom bij ons werken en je wordt onderdeel van een bedrijf waar waardering, ontwikkeling en een gezellige sfeer de kern vormen van het gezamenlijke succes. Benieuwd naar wat we nog meer kunnen bieden? Lees dan snel verder!


Voor wie ga je aan de slag?

Uniglobe Alliance Travel is onderdeel van Uniglobe Travel International en behoort daarmee tot de top 5 spelers van de internationale zakenreiswereld. goMICE (Meetings, Incentives, Concepts & Events) en GSE The Agency (Groups, Sports & Events) zijn onze groups- & incentive afdelingen en organiseren zakelijke meetings, events, incentive- en sportreizen in binnen- en buitenland voor uiteenlopende organisaties. Onze kantoren in Rotterdam, Goes, Alkmaar, Almere en Arnhem zijn snelgroeiende kantoren waar teambuilding, eigen verantwoordelijkheid nemen en passie voor het vak centraal staan. Dit alles in een zeer ontspannen bedrijfscultuur en met gezellige teams. Je krijgt de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een topspeler in de zakenreis- en MICE branche met een informele en gezellige cultuur. Je standplaats is Rotterdam waar je werkt vanuit ons prachtige kantoor op de 38e verdieping van de Maastoren.


Dit ben jij!

Je zet net dat stapje extra: Als marketing & communicatie professional denk je net een stap verder en weet je als geen ander met welke boodschap je onze doelgroepen prikkelt. Je kan iedere keer weer gemakkelijk schakelen met frisse ideeën binnen nieuwe en bestaande campagnes.

Ervaring met opstellen en implementeren van marketing & communicatieplan: Jaarlijks stel je, in overleg met de Directeur MICE & Marketing, het marketing & communicatieplan op inclusief een concreet stappenplan. Je bent vervolgens zelf verantwoordelijk voor de implementatie en opvolging van dit plan samen met je collega’s en externe specialistische bureaus.

Gewend aan plan- en projectmatig te werk gaan: Jij bent gewend tegelijkertijd te werken aan een diversiteit van projecten gerelateerd aan in- en externe communicatie. Je bent “in control” en schakelt makkelijk met collega’s van verschillende afdelingen. Je houdt overzicht in de voortgang van plannen en campagnes. Wat je vandaag bedenkt heb je het liefst morgen al georganiseerd. Je bent een organisatietalent, dat graag zijn handen uit de mouwen steekt en bruist en bubbelt van de ideeën op het gebied van marketing & communicatie.

Ervaring en affiniteit met marketingdata analyses: Je weet vanuit de maandelijkse verzamelde marketingdata nieuwe ideeën en benodigde acties te bedenken en onderbouwen.

Weet collega’s te motiveren en creatief te ondersteunen: Als jouw collega’s een toffe reis, project of event afronden weet jij ze te motiveren om hier vlogs en blogs over te schrijven. Je leent je creatieve brein ook met enthousiasme uit aan je collega’s om mee te denken binnen concepten en communicatiecampagnes binnen meetings, events en incentive reizen.

Always up-to-date: Je blijft graag op de hoogte van nieuwe trends, technologieën en innovaties in marketing en communicatie en wordt er enthousiast van om dit in de praktijk te brengen.

Green thinker: je wordt enthousiast van het actief meewerken in het verkrijgen en behouden van duurzaamheidscertificeringen, krijgt energie van het uitbreiden van ons duurzaamheidsnetwerk en van het actief meedenken in kansen en het uitwerken van communicatiemiddelen binnen MVO & sustainability.


Wat breng jij onder andere mee?

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, gericht op marketingcommunicatie;

 • Meerdere jaren aantoonbare ervaring in B2B-marketingcommunicatie;

 • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar;

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • Je beheerst de Engelste taal op professioneel niveau;

 • Je weet mensen te raken met jouw teksten en spellings- en stijlfouten ontgaan jou niet;

 • Aantoonbare ervaring in het opstellen en uitvoeren van marketing- & communicatieplannen;

 • Affiniteit met business travel- en met MICE (meetings, incentives, conferences en events);

 • Affiniteit met de onderwerpen MVO en duurzaamheid;

 • Affiniteit met website optimalisatie (in WordPress);

 • Kennis over online adverteren via Google, LinkedIn en Meta;

 • Kennis over Buyer Personas en Customer Journeys;

 • Kennis van Adobe Indesign en Photoshop is prettig maar geen must.


Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een zeer uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden;

 • Uitstekend salaris;

 • 31,5 vrije dagen per jaar o.b.v. fulltime (25 vakantiedagen + 6,5 ADV dagen);

 • Fantastische werkplek op ons in Rotterdam vanaf de 38e verdieping van de Maastoren.

 • De allerleukste uitjes en reizen met collega’s;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop van de zaak en aantrekkelijke agency tarieven voor privéreizen;

 • Persoonlijke ontwikkeling;

 • Opleiding & training;

 • Een prettige en informele werksfeer in een jong team.

Word jij uitgedaagd door deze functie of ken je iemand die bij ons past? Stuur deze vacature dan gerust door. We zien natuurlijk graag je motivatiebrief en CV tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar: diewertje@gomice.nl.


85 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments