top of page

Vacature: Medior Eventmanager

Onze klant

Onze klant is een internationale accountancy- en adviesorganisatie. Met in Nederland bijna 600 collega’s en internationaal meer dan 62.000 collega’s in 135 landen bieden zij hun klanten allerlei soorten advies. De expertisegebieden liggen in de accountancy en fiscaliteit, maar ook binnen andere adviesrichtingen zoals corporate finance, sustainability, cyber security en data analytics.
De functie Als eventmedewerker maak je onderdeel uit van de afdeling Business Development, Marketing & Communicatie (BMC) bestaande uit 8 personen. In deze afwisselende functie organiseer je online, hybride en live events. Je bent inventief en denkt creatief na over de invulling van deze evenementen en begeleidt en bewaakt zelfstandig het gehele traject van A tot Z.


Je haalt in overleg met je collega's onderwerpen op in de business, zorgt voor de uitnodigingen via het marketing systeem, kijkt mee met presentaties die gemaakt worden. Tijdens webinars ben je als producer verantwoordelijk voor de techniek. Tijdens fysieke events ben je gastheer/gastvrouw en heb je interactie met de klanten. Je kunt goed inschatten met welke belangen je te maken hebt en weet hoe je omgaat met weerstand. Je kunt snel schakelen, het overzicht bewaren terwijl er talloze details op je afkomen. Je hebt oog voor de ontwikkelingen in de eventbranche, zoals locaties en inspirerende sprekers en innovatie tools, en je hebt een scherpe blik op kwaliteit.

Daarnaast werk je samen met je BMC collega's en leidinggevende aan de uitvoering van het BMC beleid via verschillende samenhangende marcom activiteiten en ondersteun je waar mogelijk collega's van BMC.


Jouw profiel • Minimaal een afgeronde HBO opleiding voorkeur Event Management; • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in B2B eventmarketing, hospitality, client experience of bij een eventorganisatie; • Je bent servicegericht, representatief, een teamspeler, innovatief, proactief en resultaatgericht; • Je hebt een zakelijke, doortastende en proactieve werkhouding; • Je werkt met een enthousiaste instelling en een goede dosis humor; • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken en je hebt ervaring als projectmanager; • Ervaring met programma's zoals Teams (Live) en Go to webinar zijn een pre; • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal (woord en schrift); • Je bent in bezit van rijbewijs B en vindt reizen naar andere vestigingen geen probleem


Solliciteren Heb je interesse in deze vacature, sluit je profiel aan en wil je meer weten over de opdrachtgever, stuur dan je cv voorzien van foto en korte motivatie. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met ons (020)3456875.

107 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page