top of page

Vacature online marketeer (medior) bij Gooiland

Bij Gooiland zijn we op zoek naar een Online Marketeer (medior) om ons team te komen versterken voor 32 uur per week in Hilversum.

Ben jij DE online marketeer die wij zoeken? Kan jij ons en onze doelgroepen elke keer weer verrassen met gave en inspirerende content? Ken jij Google beter dan Larry Page en Sergey Brin? Solliciteer dan direct!! Wat je gaat doen? Je bent verantwoordelijk voor al onze social mediakanalen, up-to-date houden van de websites en ontwikkelen van gave content. Uiteraard ben je ook creatief met het schrijven van nieuwsbrieven en kan je geweldige campagnes opzetten. Kort gezegd, jij bent verantwoordelijk hoe men ons digitaal ziet. SEO, SEA en social advertising zijn ook geen vreemde termen voor je, nog sterker, Google analytics heb je eerder geopend dan je mail… Daarnaast werk je voorstellen uit in concrete (jaar)plannen met begrotingen. Je houdt de trends en marktontwikkelingen bij en je onderzoekt en analyseert activiteiten. Herken jij jezelf hier nog steeds in, lees dan verder…

Waar kom je te werken? De geschiedenis van de locatie en Hilversum als mediastad zie je terug in de uitstraling van onze evenementenlocatie. In de jaren ’30 van de vorige eeuw is Gooiland gebouwd, een voor die tijd enorm opvallend en vernieuwend gebouw. Die vernieuwende geest werkt tot op de dag van vandaag door in de hele locatie: in het team, de sfeer en de evenementen. Een locatie met karakter, daar profiteert ieder evenement van.


Over jou * Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau of mbo met minimaal 5 jaar werkervaring als marketeer in de hotellerie en/of eventbranche in de B2B-markt * Je haalt altijd het onderste uit de kan * Je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen * Je hebt een hands-on-mentaliteit * Je bent flexibel en positief ingesteld en je kan snel schakelen * Je bent creatief met beeld maar kan ook inhoudelijke content schrijven * Je bent per direct (of in ieder geval op korte termijn) beschikbaar * Je hebt aantoonbare ervaring met SEO, SEA, Analytics en social media advertising * Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal * Ervaring met photoshop, indesign, video editing is een pre


Wat bieden wij jou? Een super uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je komt te werken in een super gaaf pand midden in het centrum van Hilversum. Je collega’s zijn jong, inspirerend en enthousiast. Daarnaast beiden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken vanuit huis is (deels) ook mogelijk. Interesse of nog vragen? Neem gerust contact op met Romy Alberts of Patrick van Rossum via 035 – 700 97 97 of per mail events@gooiland.nl. En mocht alles duidelijk zijn en je hebt er nog steeds zin in dan zien we graag je CV en motivatie / filmpje tegemoet via de button op deze site.

PS: En ja, we drinken ook geregeld een drankje gezellig met elkaar.

22 weergaven

Comentários