top of page

Vacature projectmanager bij effectgroep*

Wordt 2021 jouw jaar met een nieuwe stap in je carrière?


Projectmanager minimaal 32 uur per week Wij zoeken een proactieve, enthousiaste effectmaker die als projectmanager zorgt dat marketing- en communicatieprojecten voor onze klanten tot echt resultaat leiden. Echt écht. Heb je verstand van én gevoel voor marketing en communicatie? Krijg je energie van werken met deadlines voor diverse opdrachtgevers? Weet jij hoe je strategie en concepten vertaalt naar content en (online) communicatiemiddelen?


WAT GA JE DOEN? Je bent de spin in het web, de yin van onze yang, de Robin van onze Batman. Dé belangrijke schakel tussen opdrachtgever, ons creatief team en externe specialisten.

Content en campagnes Je maakt de doorvertaling van klantstrategie en creatieve concepten naar content, in nauwe samenwerking met de Account Director en het creatief team. Je maakt plannen die ervoor zorgen dat de content op de juiste plaatsen voor de juiste doelgroep zichtbaar is. Je zorgt dat alle communicatiemiddelen ontwikkeld worden, in samenspel met o.a. designers, copywriters en videomakers. Vanuit inhoud en met kennis denk en kijk je over de schouders van je collega's mee, omdat je weet wat je wilt en wat jouw opdrachtgever nodig heeft. Deadlines en resultaten Je zorgt dat deadlines behaald worden en houdt regie over het project. Je weet collega's en externe partners te motiveren om hun beste bijdrage aan jouw project te leveren. Het resultaat van de opdrachtgever hou je continue voor ogen. Je bewaakt het projectbudget, de planning, de uren-inzet van collega effectmakers en de inkoop van derden. Zo zorg je voor een perfect eindresultaat, voor opdrachtgever, effectgroep* en jezelf. Een mooie blend aan projecten Je werkt aan marketing- en communicatieprojecten voor bedrijven, merken en non-profit: een introductiecampagne, promotie, social media campagne, activatie of kick-off. Het ene project loopt een week, het andere project een aantal maanden. De ene keer een interne doelgroep (internal branding), de andere keer resellers of consumenten. Teamwork Je werkt per project in een team met een Account Director en strateeg en/of creative. Vanuit ieder z'n kracht werken jullie aan waardevolle oplossingen voor de communicatie-uitdagingen van opdrachtgevers. Waar nodig help je collega's, spring je bij en ben je soms vliegende keep bij andere projecten. Ben jij klaar voor jouw volgende stap bij een creative agency?WIE ZIJN WIJ? We zijn het creatieve marketing- en communicatie(advies)bureau uit Utrecht. Met een mooie club effectmakers maken we communicatie-oplossingen waar opdrachtgevers écht wat aan hebben. Echt écht. We ontwikkelen strategie, geven advies, bedenken campagnes, zetten merken (opnieuw) op de kaart, zijn wereldkampioen vormgeving, organiseren online en live events en activaties en maken merken (online) zichtbaar en relevant. En verder doen we…, alles wat daar tussenin zit:-). Inderdaad, we zijn een one-stop bureau. Wat we bedenken maken we ook.

Bekijk onze website voor meer info en recent werk. Wij zijn gehuisvest in het mooie gebouw 'Life' in Utrecht (aan de A12 / A2, Papendorp). Hier houden we alvast een plekje (aan de pingpongtafel ) voor je vrij!


THE DREAM WORK

Als het op communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. En dat hebben we: adviseurs, vormgevers, projectmanagers, (online) eventmanagers, strategen, UX’ers en developers. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: de ambitie om als effectmaker met communicatie het verschil te maken. Work hard, play hard! We ontsnappen uit escape rooms, spelen online pubquizzen, zingen de sterren van de hemel, jeu de boulen er op los en volleyballen met de voetjes in het zand. We lunchen en lachen samen, spelen fanatiek Pac-man en tafeltennis en houden van een geintje. Ja, dat laatste is belangrijk. Humor werkt!


ONZE OPDRACHTGEVERS We werken voor mooie merken, ambitieuze corporates en non-profit.


WIE BEN JIJ? Je bent een échte marketing- en communicatieprofessional met stevige project management skills. Je communiceert makkelijk, hebt een vlotte pen en gevoel voor design. Je bent positief, enthousiast, staat midden in het leven en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt met hoofd, hart en handen en bent een aanpakker. Je hoeft geen allemansvriend te zijn, maar kan wel goed overweg met verschillende opdrachtgevers, collega's en externen. Na een aantal jaar werkervaring ben je toe aan je volgende uitdaging bij een ambitieus en snel groeiende agency. Oh ja: je hebt veel affiniteit met digitale en videoprojecten. Forenzen is niet echt je ding: liever woon je in Utrecht of op maximaal een half uurtje (rijden, treinen, fietsen) van ons kantoor in Utrecht.

ONS AANBOD Van ons mag je natuurlijk ook het een en ander verwachten. Je werkt in een enthousiast en creatief team, op een geweldige locatie in Utrecht. Afhankelijk van het verloop van de lockdown light werk je deels vanuit huis. Post corona zal je regelmatig op kantoor zijn, maar blijft thuiswerken ook mogelijk. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig te werken en jezelf te ontwikkelen én je collega’s staan klaar om je te helpen. En verder natuurlijk:
DE KLEINE LETTERTJES

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een marketingfunctie.

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Eventueel is 40 uur mogelijk.

  • Je hebt een afgeronde, relevante hbo-opleiding en het is een pre als je aanvullende opleidingen en/of trainingen hebt gevolgd.


ENTHOUSIAST? Klinkt goed, nietwaar? Solliciteer dan voor 11 januari 2021. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Mariëlle Timmers, zij is bereikbaar via marielle@effectgroep.nl of 030 - 41 00 791. Wil je meer weten over effectgroep? Bekijk dan de website of solliciteer direct!

65 weergaven

Comments


bottom of page