top of page

Vacature projectmanager bij SPITZ congres en eventSPITZ congres en event zoekt een enthousiaste, ambitieuze en ervaren projectmanager die zich ook uitgedaagd voelt in deze DIGITALE WERELD

SPITZ is een begrip voor hen die een congres, roadtour, evenement of opening willen organiseren op een wijze die anders is. Betrokken, dynamisch en verrassend zijn goede typeringen voor ons bureau. De focus ligt op creatieve concepten en vanzelfsprekend een vlekkeloze productie en registratie. SPITZ heeft vanaf maart een enorme DIGITALE draai gemaakt en onze uitgebreide en interessante kring van opdrachtgevers zijn meegegaan. We zijn op zoek naar een ambitieuze alleskunner.

Jij kunt…

opdrachtgevers aan je binden omdat je accuraat en inventief bent en goed in kunt schatten met welke belangen zij te maken hebben. Je kunt snel schakelen, het overzicht bewaren terwijl er talloze details op je afkomen. Je hebt affiniteit met digitaal organiseren. Je hebt een brede algemene ontwikkeling, adviesvaardigheden en gericht op ontwikkeling. Je bent een aanpakker met humor die hoofd- en bijzaken weet te scheiden. Taalkundig ben je handig, je kunt goed in een team werken maar ook alleen. Je werkt volgens een redelijk vaste structuur maar begrijpt heel goed wanneer je daar vanaf kunt wijken. Je bent sociaal, to the point en verantwoordelijk.


En dan kun je ook nog…..

Samenwerken met externe leveranciers, slim je werk indelen, overzicht houden en dan weer inzoomen op details, flexibel werken, soms overwerken, dan die tijd weer compenseren, jezelf representatief presenteren.


Heb jij?.....

Hbo+ werkniveau, minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring in dit werkgebied, digitale skills. We zoeken echt een ervaren projectmanager die al vele congressen en evenementen heeft georganiseerd.


Wij bieden.....

Een super job voor 32-40 uur per week, mogelijkheden om je te ontwikkelen, een dynamische werkomgeving. De overeenkomst is voor een nader te bepalen periode.


Nieuwsgierig?


Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je brief met CV en foto sturen naar marianne@spitz.nu. Of bellen met Marianne Dijkmans 0614278787 of Anouk Kamps: 0614501415 of 070 3609794.

161 weergaven

Comentarios


bottom of page