top of page

Vacature Sales Project Manager Maakindustrie bij Jaarbeurs
Hier gebeurt het Wij geloven dat iedere dag dat deze coronacrisis duurt, de behoefte van mensen groeit om elkaar weer écht te zien. De kracht van live is en blijft ongeëvenaard. Op de dag dat de deuren hier in Nederland weer wagenwijd open mogen, staan wij er klaar voor. We kijken er ook naar uit om in 2023 de eerste paal in de grond te kunnen slaan van het nieuwe Jaarbeurscomplex, waarmee we de meest duurzame evenementenlocatie van Europa willen worden.

En wie weet staan we klaar met jou? Want om in het najaar van 2021 in volle vaart van start te kunnen gaan, hebben we nú mensen nodig. We gaan veel van je vragen, maar we geven je ook een hoop terug. In dynamiek, in persoonlijke ontwikkeling, in groeikansen, in energieke en bevlogen collega’s. Jaarbeurs is meer dan 100 jaar geleden opgericht om in de crisis van de Eerste Wereldoorlog het Nederlands bedrijfsleven weer op gang te helpen. En dat gaan we nu ook doen. Slim, duurzaam en veilig. We dagen je graag uit om te solliciteren. Succes! Jouw nieuwe omgeving Bij Jaarbeurs is de afdeling Sales Eigen Events de afdeling die exposanten en online klanten verbindt aan onze eigen concepten en daarmee opbrengsten maximaliseert. Sales heeft hierbij een intense klantfocus die zorgt voor een 9+ klanttevredenheid. De afdeling is voor alle eigen concepten P&L verantwoordelijk en bewaakt de voortgang van deze concepten. Jouw afdeling Als Sales Project Manager ben je ‘het gezicht’ van Jaarbeurs. Je bent eindverantwoordelijk voor de maakindustrie concepten ESEF en Technishow, deze concepten zijn ontwikkeld door onze Concept Developer. Je weet potentiële exposanten (klanten) te verbinden aan onze concepten/events, op de manier die jou zo kenmerkt. Jouw events lopen –commercieel en financieel gezien (P&L) – onder jouw verantwoordelijkheid als vanzelf, net als de relatie met de klanten en interne afdelingen. Door continu het goede gesprek met bestaande (key) accounts en potentiële nieuwe klanten te voeren, werk je aan een duurzame samenwerking en daarmee omzet voor Jaarbeurs. Reflectie en evaluatie is onontbeerlijk: zo ben jij eindverantwoordelijk voor een succesvolle afronding van een project. Je zorgt altijd voor een gedegen evaluatie samen met alle interne en externe betrokkenen, waarbij ook de Concept Developer aansluit, de verantwoordelijke voor het concept. Zo bouwen en leren we samen.

Dit vind jij leuk om te doen We werken hard, houden elkaar scherp en zijn een team. Er kan en mag veel, en we houden van slim samenwerken.

 • Je stelt samen met Manager Sales Eigen Events, salesplannen op, bewaakt de sales voortgang en rapporteert hierover met ons CRM dashboard en aan de Manager Sales Eigen Events

 • Je weet nieuwe en bestaande (key) accounts langdurig te binden aan onze concepten én zorgt ervoor dat de klant kan blijven groeien. Het investeren in een duurzame klantrelatie is voor jou vanzelfsprekend

 • Orderspecificaties stel je op, leg je vast en stem je af (ondersteund door Ungerboeck), met de exposanten én intern

 • Door expoanten/klanten te binden geef je invulling aan de verschillende concepten. De invulling van de gehele beursvloer doe je in samenwerking met Hospitality & Exhibitor Success

 • Je bewaakt de project planning, het budget en zorgt voor een goede (financiële) afronding en evaluatie van de events met je (nieuwe) accounts en ziet nieuwe commerciële kansen

 • Jij bent de bindende factor tussen de Concept Developer, sales en de Event Manager

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over ten minste een hbo werk- en denkniveau

 • Je hebt 5 jaar werkervaring in sales en je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring in project management binnen beurzen en events.

 • Je hebt plezier in stakeholder-, sales- en relatiemanagement (in- en extern) en bent een kei in project management: je werkt graag planmatig en bent cijfermatig sterk, contract en benefit management is voor jou vanzelfsprekend.

 • Daarnaast ben je klantgericht en communicatief vaardig. Je weet goed om te gaan met (dreigende) conflicten en neemt makkelijk besluiten.

 • Je vindt het prettig om samen met anderen een effectieve bijdrage leveren aan een succesvol project.

 • Aantoonbare affiniteit met de maakindustrie.

Wat krijg je van ons Plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk. Wij ook. Vandaar dat je van ons alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in je vak. Je doet dat in een team van betrokken collega’s, met een informele werksfeer, vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en leuke activiteiten. Bij Jaarbeurs werk je op een centrale toplocatie, naast station Utrecht Centraal.

 • Een goed salaris

 • 27 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling

 • Een goede pensioenvoorziening

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Goede arbeidsvoorzieningen zoals reiskosten, laptop, telefoon

 • Flexibiliteit om je werkweek in te delen

 • Mogelijkheid tot thuiswerken als het nodig is

 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën

 • Kans om te werken voor de marktleider op gebied van event organizing.

Hebben we je interesse gewekt? Top! We kijken uit naar je sollicitatie. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Laura van den Berg (Corporate Recruiter) op 06-22143366 of mail naar solliciteren@jaarbeurs.nl.

Gepubliceerd: 3 mei 2021

59 weergaven

Comentarios


bottom of page