top of page

Vacature senior communicatieadviseur bij effectgroep*

minimaal 32 uur · Utrecht
Gezocht vanwege groei van effectgroep*: effectmaker met veel bureau-ervaring! Als senior communicatieadviseur bij effectgroep adviseer je wereldse merken, landelijke spelers en lokale helden. De dynamiek van meerdere opdrachten en deadlines, de dagelijkse afwisseling en uitdagingen: daar krijg jij energie van! En dat is misschien wel de reden dat je flirt met de gedachte om bij hét creatieve communicatiebureau van Utrecht aan de slag te gaan.


WAT GA JE DOEN? Opdrachtgevers willen graag met jou werken, vanwege je proactieve houding, snelheid van werken en heldere adviezen. Je bent een effectmaker pur sang en houdt het resultaat voor de opdrachtgever altijd voor ogen. Je verdiept je in de klant, het merk en weet wat nodig is. Je bouwt aan langdurige relaties met opdrachtgevers. Voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers ben je sparringpartner. Je luistert welke behoefte zij hebben en weet dit feilloos te vertalen naar een oplossing. Je werkt zelfstandig, maar weet je collega’s te vinden. Als er meerdere expertises in het project nodig zijn, haak je onze andere specialisten aan. Maar bovenal ben je zelf verantwoordelijk voor de oplossing, uitwerking en oplevering van interne en externe communicatievraagstukken.

Opdrachten waar je aan werkt gaan over:

 • Brand development;

 • Campagnes;

 • Communicatiestrategie;

 • Contentstrategie en advies;

 • Events en merkactivaties;

 • Reclame en marketing;

 • Interne communicatie / internal branding.

Je hebt veel affiniteit met online en zoekt in je adviezen ook naar de digitale mogelijkheden. Je bent écht goed in copy. Echt écht. Bij effectgroep* bedenken én maken we online, offline en crossmediale communicatie-oplossingen. Voor jou betekent dit dat je, vanuit je adviesrol, betrokken blijft bij de productie van communicatiemiddelen voor jouw opdrachtgevers (denk aan online content, websites, printmedia, POS materiaal etc). Door ons brede pallet aan opdrachtgevers en projecten, werk je afwisselend aan kleine en grote opdrachten, zelfstandig of in een team, voor vaste en nieuwe opdrachtgevers. Die variatie, wij houden ervan. En jij hopelijk ook! Ben jij die effectmaker met minimaal 10 jaar werkervaring in het marcom ümfeld? En heb je daarvan minimaal 5 jaar in een zelfstandige adviesfunctie aan bureauzijde gewerkt?


WIE ZIJN WIJ?

We zijn het creatieve communicatie(advies)bureau uit Utrecht. Met een mooie club effectmakers maken we communicatie-oplossingen waar opdrachtgevers écht wat aan hebben. Echt écht. We ontwikkelen strategie, geven advies, bedenken campagnes, zetten merken (opnieuw) op de kaart, zijn wereldkampioen vormgeving, organiseren events en merkactivaties en maken merken online zichtbaar en relevant. En verder doen we…, alles wat daar tussenin zit:-). Inderdaad, we zijn een one-stop bureau.

Ons werk? Bijvoorbeeld een awardshow voor Beter Horen, diverse beurzen en activaties voor HP, een website voor de meesters van Old Holland, internal branding events voor Rabobank, een interactief jaarverslag voor Ballast Nedam, tijdschriftenpromoties voor Aldipress en een arbeidsmarktcampagne voor Amstelring. Voor opdrachtgevers zoals Youké en Gemeente Zeist zijn wij de vaste communicatiepartner en maken we regelmatig diverse communicatiemiddelen (van advertentie tot campagne). Bekijk onze website voor meer info en recent werk. Wij zijn gehuisvest in het karakteristieke gebouw 'Life' in Utrecht (aan de A12 / A2, Papendorp). Hier houden we alvast een plekje voor je vrij!


THE DREAM WORK

Als het op communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. En dat hebben we: adviseurs, vormgevers, projectmanagers, (online) eventmanagers, strategen, creatieven, UX’ers en developers. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: de ambitie om als effectmaker met communicatie het verschil te maken. Work hard, play hard! We ontsnappen uit escape rooms, zingen de sterren van de hemel, jeu de boulen er op los en volleyballen met de voetjes in het zand. We lunchen en lachen samen, spelen fanatiek Pac-man, houden van een geintje en weten goed wat we aan elkaar hebben.


ONZE OPDRACHTGEVERS Je werkt straks voor wereldse merken, lokale helden, Rijksoverheid, zorg en corporates.


WIE BEN JIJ? Je bent ambitieus en je wilt wat. Hard werken, voor een groots resultaat. Je bent positief en enthousiast. Het glas is bij jou altijd half vol. Je bent goed, maar je wilt ook verder groeien. Je bent kritisch en kan tegen kritiek, omdat je weet dat je daardoor verder komt. Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Je kerncompetentie? Je bent een echte effectmaker. Als jij ergens geweest bent, dan is niemand dat ontgaan. Niet per se vanwege je knalgele broek of roze kuif, maar vanwege je vakmanschap, adviezen en prettige persoonlijkheid. Je bent geen allemansvriend, maar kan wel goed overweg met verschillende type opdrachtgevers. Hadden we al gezegd dat je echt goed in copy bent? Je ideeën en adviezen zet je makkelijk op papier. Ook ben je commercieel ingesteld en weet je opdrachtgevers vakkundig te overtuigen van je ideeën en plan van aanpak. Forenzen is niet echt je ding: liever woon je in Utrecht of op maximaal een half uurtje (rijden, treinen, fietsen) van ons kantoor in Utrecht.


ONS AANBOD Van ons mag je natuurlijk ook het een en ander verwachten. Je werkt in een enthousiast en creatief team, op een geweldige locatie in Utrecht. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig te werken en jezelf te ontwikkelen, én je collega’s staan klaar om je te helpen. En last but not least: je werkt elke dag aan prachtige projecten. En verder natuurlijk:

DE KLEINE LETTERTJES

 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan miniaal 5 jaar aan bureauzijde.

 • Minimaal 32 uur beschikbaar.

 • In bezit van rijbewijs B.

 • Afgeronde relevante hbo-opleiding.


ENTHOUSIAST? Klinkt goed, nietwaar? Solliciteer dan voor 11 januari 2021. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Marlous van de Wiel, zij is bereikbaar via marlous@effectgroep.nl of 030 - 41 00 791. Wil je meer weten over effectgroep? Bekijk dan onze website of solliciteer direct!

22 weergaven

コメント


bottom of page