top of page

Vacature: Senior Events Officer bij Allen & Overy Netherlands(32-40 uur)


Het bedrijf

Allen & Overy is een bekend internationaal advocatenkantoor. Ons vooruitstrevende kantoor biedt hoogwaardige juridische dienstverlening aan ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. Je werkt vanuit ons prachtige pand aan de Apollolaan in Amsterdam samen met zo’n 370 bevlogen advocaten, notarissen, fiscalisten en ondersteunende collega’s van marketing, HR, Business Services en Finance.


De afdeling

Onze afdeling Business Development & Marketing (BD&M) bestaat uit een team van 14 personen en ondersteunt de advocaten en (kandidaat-)notarissen bij business development, marketing, communicatie en events. Het is een jong, enthousiast, sociaal en gedreven team. Er wordt nauw samengewerkt met overige afdelingen in Amsterdam en met de andere kantoren binnen het netwerk.


Je werkzaamheden zien er als volgt uit:

• Ontwikkelen en uitvoeren van het evenementenbeleid binnen de kantoorstrategie

• Je creëert, ontwikkelt en produceert (online) cliënt- en kantoorevents

• Het budgetteren en het projectmanagement van de events

• Het onderhouden van contacten met diverse stakeholders en leveranciers

• Je werkt nauw samen met onze senior communicatie advisor, digital marketing officer en CRM manager

Wij zoeken

Voor deze functie zoeken wij een creatieve en enthousiaste en representatieve teamplayer met minimaal 5 jaar werkervaring. Een energiek persoon die goed onder tijdsdruk kan werken. Je neemt initiatief, houdt van een uitdaging, komt met vernieuwende en verrassende event concepten in de lijn met onze spraakmakende events als het Kerstfeest, Alumni event, deelname aan de Canal Pride en tal van cliënt events. Je hebt professionele ervaring met events en je vindt het leuk om een event te produceren waar mensen lang over napraten. Ook vaar je wel bij de dynamiek binnen een organisatie met ambitie en een hoge kwaliteitsstandaard. Je bent een organisatietalent, flexibel en proactief en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands en zowel schriftelijk als mondeling.

Wij bieden

• Een mooie rol in een hecht team;

• Een jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en winstdeling) tussen €37.841 – €68.318;

• Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijke pensioenregeling, goede reiskostenvergoeding, ClassPass abonnement;

• Een goede sfeer in een dynamisch, internationaal bedrijf;

• Verschillende relevante trainingen zoals communicatie, effectief werken, feedback geven & ontvangen;

• De mogelijkheid om je in te zetten voor maatschappelijke organisatie

Solliciteren?

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Wij geloven in de kracht van een grenzeloze samenstelling van onze teams. Mede daardoor zijn wij in staat om successen te behalen en als organisatie te blijven groeien. Enthousiast geworden? Upload dan je cv en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Solliciteer via LinkedIn.


Gepubliceerd: 8 augustus 2022.

241 weergaven

Comments


bottom of page