top of page

Vacature Senior Sales Professional bij D&B EventmarketingKun jij goed praten en nog beter luisteren? Vind je het een uitdaging om te sparren met een CEO of Marketingmanager om hun doelstellingen door te vertalen in events? Ben jij gedreven om alles eruit te halen wat erin zit? En heb je de afgelopen jaren je commerciële voelsprieten maximaal ontwikkeld?


Solliciteer dan nu op de functie Senior Sales Professional bij het leukste en meest impactvolle eventmarketingbureau van Nederland!

Kippenvelmomenten. Unieke ervaringen die ertoe doen, die raken en verbinden. Die klanten, relaties of medewerkers in fans veranderen. Wij zijn D&B Eventmarketing en wij geloven in de kracht van LIVE. De komst van corona liet onze immer roze bril dan ook wel even beslaan. Maar toen we de glazen poetsten, keken we kraakhelder de toekomst in. En die ziet er sprankelender uit dan ooit!

We ontdekten in razend tempo de mogelijkheden van online en hybride evenementen en werden ons bewust van de kansen. Extra dimensie, extra bereik, extra impact. Onze opdrachtgevers zijn even enthousiast en willen hun verhaal in ‘NEW LIVE’ vertellen. Van jaarlijks relatie-event tot jubileumfeest, van productlancering tot opening en van inhoudelijk congres tot de kick-off van de nieuwe strategie.

Steeds meer organisaties kloppen aan en onze trouwe opdrachtgevers staan open voor nieuwe mogelijkheden. Daarom zoeken we een ervaren commercieel talent, om samen nog meer impact te maken.

Wat ga je doen? Geen koude acquisitie voor jou (daar zijn je andere Salescollega’s al goed in), alleen maar warme leads en een portfolio met indrukwekkende opdrachtgevers die openstaan voor goede ideeën. Jij benadert hen pro-actief, overtuigt hen van onze kwaliteiten en zet ons aan tafel.

Voor dat gesprek onderzoek je de marketingcommunicatie-uitdagingen van de klant en verbind je deze met de aanpak van D&B Eventmarketing. Samen met het team werk je offertes uit en presenteer je deze overtuigend aan de klant. Door je overtuigingskracht weet je pitches te vermijden en kunnen we er niet omheen, dan win je ze met verve.

Tijdens de uitvoer van het event hoef je slechts een vinger aan de pols te houden. Jij kunt je focussen op nieuwe kansen. The best is yet to come...

D&B Eventmarketing is... · Een bruisende organisatie met 37 jaar ervaring in het realiseren van impactvolle evenementen · Marktleider die werkt voor marktleiders in verschillende branches · Vooroploper op het gebied van creatieve online en hybride events · Uiterst professioneel, dankzij een team dat weet dat je maar 1 kans hebt om te scoren · Een bevlogen club liefhebbers van het eventvak en daarom zelf ook in voor teamfeestjes

Jij... · Hebt ervaring met en krijgt energie van het verkopen van ideeën en concepten · Bent nieuwsgierig en hebt interesse in de strategische en marketingcommunicatie uitdagingen van onze relaties · Hebt ervaring en affiniteit met de eventbranche en specifiek met online en hybride events · Hebt minimaal een hbo-opleiding · Houdt van het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties

Wij samen... ..zijn een energieke combinatie die D&B Eventmarketing verder door laat groeien in deze uitdagende tijd.

Hebben wij je getriggerd om te solliciteren op deze vacature? Deel dan je motivatie met ons in een korte video en stuur die samen met je CV naar Marion Boersma. Een assessment kan onderdeel uit maken van de sollicitatieprocedure.

143 weergaven

Comments


bottom of page