Permanente educatie voor Eventmanagers

Wij zijn het Genootschap voor Eventmanagers. Als vakorganisatie zorgen we voor permanente educatie van eventmanagers werkzaam bij corporate bedrijven, (semi)overheid en non-profit instellingen.  

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de belangrijke ontwikkelingen in je vakgebied? Word dan lid van Het Genootschap voor Eventmanagers en kom in contact met meer dan 250 professionals die verantwoordelijk zijn voor het eventbeleid binnen hun organisaties. 

Door de constante uitwisseling van kennis, kunde én ervaring, heeft het Genootschap zich, sinds de oprichting in 2002, ontwikkeld tot het belangrijkste kenniscentrum voor zakelijke events in Nederland.

​Met duidelijke toelatingscriteria voor leden en door het belang van het vertrouwen te waarborgen, verbindt het Genootschap de leden tot een hoogstaand professioneel netwerk. 

Inspirerende kennissessies


Ieder jaar organiseert het Genootschap voor Eventmanagers  minimaal acht  kennissessies. Doel is het ontsluiten van kennis bij de leden en het aanbieden van relevante informatie. Door het lidmaatschap bij Genootschap voor Eventmanagers ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. 

Naast het reguliere programma organiseren wij op verzoek van onze leden ook kennissessie op maat. 

De nadruk van de seminars ligt met name op het strategisch inzetten van events om de doelstellingen van de organisatie te bereiken.

Functioneel netwerken

We brengen je graag in contact met het netwerk van het Genootschap voor Eventmanagers dat bestaat uit meer dan 250 eventmanagers, werkzaam voor het bedrijfsleven en (non-) gouvernementele organisaties. Collega-leden kun je ontmoeten tijdens de vele kennissessies en social events die er jaarlijks worden georganiseerd. Maar ook in de speciaal ontwikkelde community-app.

 

Zo heb jij altijd toegang tot dit professionele netwerk en kan jij altijd uit eerste hand beroep doen op de kennis van de overige leden. Hieronder een kleine greep uit de aangesloten eventmanagers.

Nieuws

Lid worden

Binnen het Genootschap voor Eventmanagers is een schat aan kennis aanwezig. Onze leden zouden het bijzonder op prijs stellen als ook jij met jouw kennis een bijdrage aan ons netwerk levert!

 

Samen bouwen we graag verder aan het verder professionaliseren van ons vak. Inschrijven voor onze actieve club kan eenvoudig via onderstaande button.

Kom je liever eerst een keer kennismaken op een van onze seminars of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Je bent van harte welkom!

De activiteiten van het Genootschap worden mede mogelijk gemaakt door de volgende Preferred Partners:

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
stibbe-b-v