top of page
pp site.HEIC

Preferred Partners

Het Genootschap voor Eventmanagers heeft een zorgvuldig geselecteerd aantal Preferred Partners. Dit zijn kwaliteits-toeleveranciers in de eventbranche. Momenteel zijn dat 34 ondernemingen. 

Het predicaat Preferred Partner houdt in dat de toeleverancier het Genootschap een warm hart toedraagt, op verzoek de leden van advies kan dienen, logo-vermelding heeft op de site en dat een aantal maal per jaar een bijeenkomst van het Genootschap wordt bijgewoond.

Daarnaast ontmoeten The Preferred Partners elkaar minimaal drie maal per jaar. Tijdens deze bijeenkomsten worden actuele ontwikkelingen in de branche met elkaar gedeeld. Door de pluriforme samenstelling van de de groep Preferred Partners krijgt  men bij deze gelegenheden een uniek inzicht in de status van de eventbranche.

Daarnaast ontwikkelen de Preferred Partners ieder jaar aansprekende events voor de leden van het Genootschap. Denk hierbij aan het succesvolle INSPIRE Festival.

Het Preferred Partnership houdt niet in dat leden van het Genootschap op enigerlei wijze een verplichting aangaan met deze bedrijven. De gegevens van de leden worden niet aan deze Partners doorgespeeld en de Partners hebben geen toegang tot de besloten app.

Meer weten over de activiteiten van de Preferred Partners? Bekijk hier de agenda. Of meld je via onderstaande knop aan als Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers. 

Maak kennis met de Preferred Partners:

bottom of page