top of page

ma 15 feb

|

Beatrix Theater

Fieldlab Evenementen - Back to Live

Fieldlab Evenementen heeft groen licht gekregen voor de organisatie van pilot evenementen vanaf 15 februari. Op 15 februari is het eerste testevenement in het Beatrix Theater in Utrecht. Zie ook https://www.backtolive.nl/

Fieldlab Evenementen - Back to Live
Fieldlab Evenementen - Back to Live

Tijd en locatie

15 feb 2021, 12:00 – 18:00 CET

Beatrix Theater, Jaarbeursplein 6A, 3521 AL Utrecht, Nederland

Over het evenement

Fieldlab Evenementen heeft groen licht gekregen voor de organisatie van enkele pilot evenementen vanaf 15 februari. Fieldlab kan aan de slag met evenementen in de categorie binnen passief en buiten actief. De voorwaarde dat de regio waar de pilot wordt georganiseerd, zich in het stadium ‘waakzaam’ bevindt, is daarbij losgelaten.

Concreet kan Fieldlab Evenementen nu de volgende pilots aankondigen: een theatervoorstelling van Guido Weijers in het Beatrix Theater in Utrecht, een zakelijk congres in de Jaarbeurs te Utrecht en competitiewedstrijden van N.E.C. thuis en Almere City FC thuis.

Tijdens de genoemde events haakt Fieldlab Evenementen aan voor onderzoek, gericht op het vergaren van kennis en data rondom evenementen in tijden van Corona. Aan de hand van de onderzoeksresultaten wordt toegewerkt naar veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit, zoals voorheen.

Deel dit evenement

bottom of page