top of page

Vacature: Projectleider Evenementen (32 uur per week) bij NBA

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is op zoek naar een ervaren projectleider voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten en congressen.

Wie ben jij?

Je hebt meerdere jaren ervaring met de organisatie van zakelijke evenementen en congressen en je voelt je thuis in de financiële sector. Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) evenementen, locaties, techniek en andere toeleveranciers. Je bent een organisatietalent die de touwtjes in handen heeft. Je hebt oog voor details zonder de grote lijnen te verliezen.

Wat ga je doen?

Samen met het team evenementen organiseren we meer dan 100 (online) bijeenkomsten en congressen per jaar. Dat kan variëren van een zoombijeenkomst met 300 deelnemers, een high-end relatie-evenement, een festival voor young professionals tot een congres voor 1500 deelnemers. 

Aan de hand van een briefing of concept pak jij de productie van een evenement of congres op. Zowel live als online events. Jij weet alles tot in detail te produceren en jij weet het evenement samen met alle leveranciers en collega’s tot een geslaagde productie te maken. Ook voor een zoombijeenkomst draai jij je hand inmiddels niet meer om. Je werkt gestructureerd en zelfstandig en houdt budgetten en planning nauwkeurig in de gaten. Je bent kritisch en je durft mensen aan te spreken om zo samen het maximale resultaat te behalen.  

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denk niveau

 • Ongeveer 5 jaar werkervaring binnen de congressen en evenementenmarkt

 • Ervaring met sponsoring is een pré

 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

 

Wat wij bieden

 • Een afwisselende baan voor 32 uur per week;

 • Een collegiale werkomgeving met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen;

 • Een passend salaris en een 13de maand;

 • 29 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en de optie om extra roostervrije uren op te bouwen;

 • Een uitstekende pensioenregeling;

 • Een ruime thuiswerkregeling;

 • Korting op bedrijfsfitness;

 

Werken bij de NBA

Als beroepsorganisatie van alle 22.000 accountants in Nederland zetten we ons dagelijks in voor onze leden en richten we ons op actuele, maatschappelijke vraagstukken. Met ongeveer 130 medewerkers is onze organisatie klein genoeg om iedereen persoonlijk te leren kennen en groot genoeg om afwisseling en een professionele werkomgeving te bieden. De betrokkenheid is hoog, de lijntjes zijn kort en goede samenwerking is essentieel. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het accountancyberoep.

Om het beroep naar het volgende niveau te brengen, leggen we de lat hoog. We zijn een ambitieuze organisatie en zetten altijd stappen om de kwaliteit verder te verhogen. Jouw ideeën en initiatieven zijn hierin onmisbaar. Ook ontstaan zo talloze ontwikkelingsmogelijkheden, waardoor je zelf continu stappen kunt zetten.

Enthousiast geworden?

Mooi! Solliciteer dan direct en stuur je cv en (korte) motivatie naar hrm@nba.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit maximaal twee gesprekken; ook een assessment is onderdeel van het proces.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Erica Looren de Jong, Manager Communicatie op 06-20440845. Zij vertelt je graag meer!

230 weergaven

Comments


bottom of page