top of page

Vacature Medior event manager bij EUR


Binnen de afdeling Events & Experience is een vacature voor:

Medior event manager met focus op voorlichtingsactiviteiten (1.0 fte)


FUNCTIEOMSCHRIJVING Je kent de doelgroep studiekiezers (zowel bachelor als master) goed en je weet een voorlichtingsevenement zo te organiseren dat het de doelgroep aanspreekt. Dit betekent natuurlijk ook dat je je vertrouwd voelt en ervaring hebt met zowel online, offline als hybride eventmanagement. Een belangrijk deel van jouw werk is omgaan met veel verschillende interne en externe stakeholders en je weet, door je verbindende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en inhoudelijke kennis, goede samenwerkingsverbanden te creëren. Je bent verantwoordelijk voor zowel de organisatie van de verschillende voorlichtingsactiviteiten, de voorbereidingen, als de uitvoer. Dit doe je vaak niet alleen, maar je krijgt ondersteuning van collega’s, student-ambassadors en student-assistenten. Je weet dus hoe je diverse projectteams kunt motiveren en aansturen. In voorkomende gevallen kun je worden ingeschakeld om te ondersteunen bij andere typen evenementen, zoals de Opening Academisch Jaar. De functie vereist dat je af en toe ook in de avonden en weekenden beschikbaar bent, in Rotterdam en in het land. Gemiddeld 10 keer per jaar.

Type voorlichtingsactiviteiten

 • Open Dagen voor Bachelor, Masters en ouders

 • Voorlichtingsactiviteiten van het Erasmus Ambassadors Office: meeloopdagen en diverse activiteiten door het hele land en/of online

 • Ontvangst van groepen schooldecanen op de campus

 • Coördinatie deelname aan en vertegenwoordigen EUR bij webinars en conferenties van bijvoorbeeld Nuffic

Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Projectmanagement van de evenementen, o.a.:

  • Opstellen en bijhouden van projectplannen en draaiboeken

  • Opstellen en monitoren van budgetten

 • Aan de hand van vooraf opgestelde KPI’s, meten van resultaten van de voorlichtingsactiviteiten om toekomstige activiteiten te optimaliseren

 • Coördinatie van het ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen t.b.v. de voorlichtingsevenementen (creatieve concepten, brochures, foto’s, video’s en mailings) in samenwerking met andere collega’s

 • In samenwerking met faculteiten en het team Brand & Campaigns:

  • Opstellen van inhoud en programma van de verschillende voorlichtingsactiviteiten

  • Doorvertalen van het merk Erasmus Universiteit naar de events

  • Coördinatie werving, selectie en aansturen van student-ambassadors (350+)

 • Het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden


FUNCTIE-EISEN Opleiding & ervaring

 • Minimaal hbo-opleiding in een relevant vakgebied

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

 • Presentatievaardigheden en ervaring met spreken in het openbaar

 • Internationale kandidaten: Nederlands op niveau CEFR B1 of hoger

 • Nederlandse kandidaten: Engels op niveau CEFR B2 of hoger

Profiel

 • Je kunt overzicht brengen, bewaren en de juiste prioriteiten stellen tijdens het hele eventmanagementtraject, ook tijdens de bekende ‘piekmomenten’.

 • Je hebt ervaring met het aansturen van verschillende soorten projectteams.

 • Samenwerken zit in je aard en je weet mensen te verbinden en wanneer nodig, te overtuigen.

 • Je denkt in oplossingen, die komen door je creativiteit en out of the box denken

 • Je bent nauwkeurig en een dubbelcheck doe je automatisch.

 • Je kunt je verplaatsen in verschillende doelgroepen en je weet je (inclusieve) communicatiestijl daarop aan te passen.


ARBEIDSVOORWAARDEN Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd./omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.920, - en € 4.012, - bruto per maand (schaal 9). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek. Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.


Klik hier om te solliciteren Deadline: 16 mei 2021 Locatie: Rotterdam

WERKGEVER Erasmus Universiteit Rotterdam De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

AFDELING Marketing & Communicatie De dienst Marketing & Communications heeft als missie de Erasmus Universiteit Rotterdam helpen uitgroeien tot een A-merk dat de juiste studenten, medewerkers en stakeholders als een magneet aantrekt en bindt.

ADDITIONELE INFORMATIE Meer informatie over de EUR kun je vinden op www.eur.nl Additionele informatie over de vacature kun je verkrijgen bij Maarten Sauter, manager Events & Experiences via maarten.sauter@eur.nl.

268 weergaven

Comments


bottom of page