top of page

Bijzondere afsluiting van het jaar tijdens Best Practices 2020Traditiegetrouw sluiten de leden van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties het jaar af met de Best Practices bijeenkomst, waarbij gezamenlijk teruggeblikt wordt op verrassende en inspirerende projecten van het afgelopen (zakelijke) evenementenjaar.

2020 was en is in alle opzichten een veelbewogen jaar. Het jaar begon met een buitengewoon feestelijke start in Capital C tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor alle leden van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Cultuur Locaties en de Preferred Partners. Keynote spreker Saroo Brierley (Assemblee Speakers) nam de aanwezigen mee in zijn reis en zoektocht naar zijn ouders met behulp van Google Maps. De ontwikkelingen die in de maanden daarna plaatsvonden, gaan ongetwijfeld de geschiedenisboeken in.


Best Practices 2020 online Voor het eerst vindt nu ook de allerlaatste bijeenkomst van het jaar gezamenlijk plaats. Deze wordt evengoed gehouden op een bijzondere locatie. Decor is een sfeervolle setting in de groene en duurzame studio van Inspyrium te Cuijk. De live uitzending hiervan wordt technisch begeleid door Primetime en Taste Media, en is voor leden geheel online te volgen. Onder begeleiding van dagvoorzitter Joost Hoebink passeren uiteenlopende eventcases de revue. Daarbij komen thema’s als innovatie, partnerships, innovatie en positionering aan bod. Uiteraard mag een sfeervolle virtuele netwerkborrel via Mibo niet ontbreken.


Van bomenkweker tot studiolocatie Inspyrium is van oorsprong een bomenkwekerij. Dit familiebedrijf is opgericht in 1862 en beschikt over 450 hectare grond. Inspyrium maakt gebruik van verschillende duurzame oplossingen om het gebouw energiezuinig te verwarmen en te koelen zoals een warmte-koude opslag, natuurlijke zonwering, isolatie met daktuinen, buffering van regenwater en cradle-to-cradle toepassingen. Dat maakt de locatie niet alleen een groene maar ook een duurzame locatie, en daarmee een prachtig decor voor de Best Practices van 2020.

Met ingrediënten uit dit moodboard wordt vanaf donderdag 3 december een studio opgebouwd bij Inspyrium voor de online uitzending Best Practices 2020 van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties.


Tekst Annemieke van Hees

58 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page