top of page

EventSummit 2024, de hele branche weer samen!
Het is uren aftellen naar de meest bruisende beurs van het jaar, EventSummit. Het is alweer de 16de editie die dit jaar op donderdag 8 februari plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. Het grootste eendaagse platform voor de branche met een sprankelende mix van inspirerende sprekers, nieuwe technologieën, duurzame initiatieven, en natuurlijk heel veel fun en een spetterende afterparty.


Het sprekersprogramma telt dit jaar maar liefst 20 topsprekers, mede mogelijk gemaakt door DeSpreker.nl en Sprekershuys. Mooie namen als Kluun, Wilfred Genee, Kim Lammers, Aaron Mirck, Nouchka Fontijn en Dounia Maakor. Alle thema’s komen voorbij, duurzaamheid, AI, werkbalans, diversiteit, storytelling. Xsaga komt speciaal naar EventSummit met de Blundertalks. Drie keer deze dag nemen ze mee naar wat er mis is gegaan bij verschillende evenementen en wat we daarvan kunnen leren.


Naast deze toonaangevende namen verwelkomen we ook enkele opkomende sterren in de sprekerswereld, zoals Sayma Kuipers die de werkvloer vergelijkt met een kleuterklas en benadrukt dat we meer moeten spelen.


Maar EventSummit 2024 is natuurlijk  veel meer dan alleen inspirerende presentaties. Ontdek de nieuwste trends, locaties, producten en innovaties op de beursvloer, die maar liefst 500 mooie bedrijven telt.

Het is ook de dag om je netwerk uit te breiden met nieuwe vrienden. Om wellicht nieuwe samenwerkingsverbanden te smeden. En dat onder het genot van een lekker hapje en drankje. De vloer staat vol met gezellig foodtrucks en barretjes!


Duurzaamheid staat al jaren hoog op de agenda van EventSummit. Een belangrijk thema binnen onze branche. Dit jaar is er voor het eerst een duurzaamheidsplein met 13 mooie bedrijven die helpen om jouw volgende groener te maken.Als sponsor van Trees for All roept het team van EventSummit alle bezoekers en exposanten op om bomen te doneren en zo samen een positieve impact te maken op het milieu.


En laten we de borrel afterparty niet vergeten! Na een dag vol inspiratie en innovatie, is het tijd voor een feestje. Vanaf 17.30 uur hebben we op de beursvloer de Pianobar en de 10 koppige band At Your Service.  Om 19.30 uur gaat het feest door in Citysense Utrecht met muziek van DamesDraaienDoor.


Ticket reserveren Mis de kans niet om deel uit te maken van de ultieme viering van ons mooie evenementenvak. Registreer je snel via www.eventsummit.nl. Tot maandag 5 februari 18.00 zijn de tickets gratis, daarna € 25,00 excl. BTW.


 

Eventlezing op EventSummit EventSummit is sinds begin dit jaar Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers. Aan de start van de beurs vindt voor het eerst sinds lange tijd weer de Eventlezing plaats, een inspirerende keynote voor aangesloten leden van EventPlatform.

66 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page