top of page

Vacature: Corporate Event Manager (32-40 uur per week) bij DNHKBen jij een ervaren eventmanager met creatieve inbreng? En wil je bijdragen aan een sterk Nederlands-Duits ondernemersnetwerk? 


De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) is op zoek naar een ervaren eventmanager met ambitie en inspiratie die de organisatie komt versterken.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de strategie, creative concepting en uitvoering van ondernemer-events voor 10 tot 700 deelnemers. Deze evenementen organiseer je geregeld ook samen met grote bedrijven als partners. Inhoud, opzet en doelgroep variëren sterk, maar jij zorgt dat het altijd een belevenis op hoog niveau wordt.  Als Corporate Event Manager heb je een sturende rol richting externe en interne stakeholders. Je staat stevig in je schoenen en je hebt een commerciële focus. Maar je staat er niet alleen voor: Bij de realisatie van deze evenementen werk je nauw samen met ons team van marketing, PR en communicatiespecialisten.  


Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van zakelijke evenementenorganisatie - van concept t/m realisatie 

 • Je hebt ervaring met zowel projectmanagement als het aansturen van interne en externe stakeholders (partners, sponsoren, journalisten medewerkers en bestuur) 

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau 

 • Je bent communicatief sterk op alle organisatieniveaus en bent een echte verbinder 

 • Je bent ondernemend, commercieel én kritisch en vertaalt dit door in alle werkzaamheden 

 • Je werkt gestructureerd, zorgvuldig en bent inventief 

 • Je spreekt Nederlands op professioneel niveau en hebt tenminste redelijke kennis van de Duitse taal 

Wie zijn wij?

Wij organiseren digitale en fysieke evenementen en positioneren relevante onderwerpen om een sterk Nederlands-Duits ondernemersnetwerk te bouwen.  

Daarnaast helpen wij ondernemers met vragen over de Duitse en Nederlandse markt, op het gebied van belastingen, recht en werving. Het is dus nooit saai bij ons. We zijn met 45 collega's en hebben een indrukwekkend relatie- en klantennetwerk én 1600 ledenbedrijven. 


Als netwerkorganisatie én dienstverlener is het voor ons altijd belangrijk om in beeld te zijn bij bestaande contacten en klanten. Maar nog belangrijker is het voortdurend nieuwe doelgroepen te vinden en te bereiken. Dat doen wij bijvoorbeeld met mooie events, waar wij bestaande en nieuwe klanten met elkaar verbinden, informeren en inspireren.  


Wat bieden wij?

 • Een grote diversiteit aan projecten en taken én een unieke werkomgeving  

 • Een fulltime salaris tussen € 3.500 en € 4.500 afhankelijk van je kennis en ervaring 

 • Een jaarcontract dat wij na een jaar als het over en weer bevalt graag omzetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd 

 • De mogelijkheid om deels thuis te werken  

 • Flexibele werktijden  

 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: 31 verlofdagen, reiskostenvergoeding, fietsregeling, thuiswerkvergoeding, thuiswerkmeubilair, eindejaarsuitkering, mogelijkheden tot scholing, pensioenregeling etc.  

 • Leuke activiteiten als bedrijfsuitjes, borrels etc. 

Enthousiast geworden?

Ben je klaar voor een afwisselende functie binnen een leuk team? Voel jij je thuis in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar jouw input en ideeën altijd welkom zijn? Stuur dan je cv en motivatie naar career@dnhk.org. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Christian Pick, Manager HR + Recruitment op +31 (0)70 3114139.


242 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page