top of page

De top 5 trends in online events
Er zijn verschillende redenen waarom online en hybride events vandaag de dag veelvuldig plaatsvinden. Niels Janssen, oprichter van FX Agency en ervaringsdeskundige, vertelt in een interview uitbreid over de laatste innovaties en trends binnen de eventwereld die gepubliceerd zijn in de whitepaper van FX agency.


Zo ziet hij dat online & hybride events een extra laag op het gebied van engagement en interactie creëren. Dit is essentieel voor het binden van je bezoeker en uiteindelijk het succes van je event.

Ook de shift van 2D naar 3D wordt aangestipt als een belangrijke beweging. Platte websites maken plaats voor interactieve 3D werelden waar je als bezoeker doorheen navigeert. Want net zoals op een in-person event kun je hier onder andere terecht voor ongeplande ontmoetingen.


In de whitepaper met de top 5 trends in online events voor 2023 wordt dieper ingegaan op de bovenstaande trends en completeert FX de top 5. Geïnteresseerden kunnen de whitepaper gratis downloaden op de website van FX Agency.


OVER FX AGENCY

FX Agency is het bureau voor digital experiences. Met zo’n 40 FX’ers wordt er aan de Maliebaan in Utrecht hard gewerkt voor grote Nederlandse klanten, waaronder Deloitte, AkzoNobel en Heineken. FX Agency maakte de laatste jaren een stevige groei door, won meerdere awards bij Eventex. In 2022 claimde het bureau een top 20 klassering in de Eventex top100 en stond voor het vierde achtereenvolgende jaar tussen de beste bureaus in de FONK150.


FX Agency is een van de Preferred Partners van het Genootschap voor Eventmanagers.116 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page