top of page

Nieuwe functie Hoofd Events & Communicatie Van der Valk International ingevuld door Sijbrand BooijPer 1 november 2023 is Sijbrand Booij gestart als Hoofd Events & Communicatie binnen Van der Valk International. Zijn primaire missie zoals hij zelf omschrijft, is de dienstverlening voor (corporate) events en incentives binnen de Van der Valk International Hotels en Venues naar een hoger niveau te halen op zowel kwalitatief en kwantitatief vlak. De nieuwe functie van Hoofd Events & Communicatie richt zich met name op het ontwikkelen van een centraal aanspreekpunt voor zakelijke klanten die – al dan niet met regelmaat – evenementen organiseren waarbij de hotels en overige Van der Valk International venues als uitvalsbasis gebruikt kunnen worden.

Oog voor event-specifieke zaken zoals de doelstellingen van het evenement, type gasten, de logistiek, timing en algehele overview zullen hierin een belangrijke rol spelen. “Ik zal met name een bijdrage gaan leveren in het juist managen van verwachtingen. Zowel bij onze klanten en gasten, alsook bij mijn collega’s in de hotels die de evenementen fysiek gaan faciliteren. Het succes van een evenement is – naast de kwaliteit van de direct geleverde diensten en producten – daar sterk van afhankelijk. Daarnaast zien we een grote behoefte aan een centraler aanspreekpunt voor onze zakelijke relaties die ofwel meerdere events, ofwel events op meerdere van onze locaties willen organiseren. Die rol neem ik graag op me”, aldus Sijbrand Booij.


“Zowel evenementen als juiste communicatie zijn middelen in een grote mix van tools die ingezet worden voor het bereiken van een doel: overdacht van kennis, creëren en vasthouden van loyaliteit en als organisatie samen sterk staan voor de uitdagingen die er altijd liggen.”

Als General Manager van het EVM19 Outdoor Event Resort – ook onderdeel van Van der Valk – en in zijn vele nevenfuncties die altijd met de verkoop en organisatie van zakelijke en/of avontuurlijke evenementen te maken hebben gehad, heeft Sijbrand Booij de afgelopen 18 jaar veel ervaring opgedaan. Zowel aan de verkopende als organiserende kant, maar ook binnen het Van der Valk concern, waarbij hij vaak ook “het gezicht” is van interne evenementen. “Een goede band met veel van onze General Managers én diverse staffuncties is onontbeerlijk voor deze rol. Doordat ik al ruim 18 jaar onderdeel ben van dit prachtige familiebedrijf ken ik de wegen en handige paden maar al te goed en weet iedereen vooral ook mij te vinden als ze kennis of actie nodig hebben in relatie tot evenementen of communicatieve vraagstukken.”

Dat ook het vakgebied (interne) Communicatie onderdeel van de nieuwe functie is, is volgens Sijbrand Booij een logische keuze. “Zowel evenementen als juiste communicatie zijn middelen in een grote mix van tools die ingezet worden voor het bereiken van een doel: overdacht van kennis, creëren en vasthouden van loyaliteit en als organisatie samen sterk staan voor de uitdagingen die er altijd liggen.” “Ze hebben veel raakvlakken en voor beide gebieden zien we een sterke behoefte, zowel binnen onze eigen organisatie als daarbuiten. Met een – hoewel al enige tijd geleden – afgeronde studie HBO Communicatie en Eventmanagement is destijds al de basis gelegd voor deze combinatie.”

De functie van Hoofd Events & Communicatie is er dan ook ééntje waarvoor er de komende jaren mooie uitdagingen en kansen liggen voor Van der Valk International. Meer informatie en eventuele reacties van Sijbrand Booij: 06-42200245 / sijbrand.booij@valkinternational.com.

83 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page