top of page

Preferred Partner FX Agency boekt 4x winst bij Global Eventex AwardsHet Genootschap voor Eventmanagers feliciteert Preferred Partner FX Agency met het winnen van maar liefst vier awards bij de Global Eventex Awards met Top Employers Institute en Deloitte Responsible Business.

Voor Top Employers verzorgde FX Agency een wereldwijde virtuele award ceremonie. Daarmee won het Utrechtse bureau één keer platinum en twee keer goud in de categorieën: ‘Virtual Celebration Event’,‘Virtual Ceremony’ en ‘Virtual Event’. Daarnaast sleepten ze ook een bronzen award binnen in de categorie ‘Virtual Corporate Event’ met Deloitte Responsible Business. Voor het bureau een fantastische score uit 606 inzendingen vanuit 33 landen.

Top Employers: een virtuele bekroning

Verspreid over drie shows vlogen ruim 13.500 werknemers in virtuele helikopters naar Celebration City, een op maat gemaakte metaverse wereld waar zij in het zonnetje werden gezet en waar de wereldwijde HR-top met elkaar in gesprek ging tijdens een interactief programma.

Deloitte: van podcast naar podium

Tijdens de drie uur durende show voor Deloitte werden de verhalen van (hybride) gasten over een duurzame toekomst door middel van realtime content en interactie echt tot leven gebracht in drie verschillende werelden.

Over FX Agency

FX Agency is het bureau voor digital experiences. Ze vertalen jouw verhaal en brengen je boodschap tot leven. Met opvallende campagnes, creatieve content en succesvolle events. Wat de vorm ook is, ze maken mensen onderdeel van je verhaal. Zodat ze het snappen en voelen. Dat maakt de ervaring onvergetelijk.

Over Eventex

Eventex is in 2009 opgericht om creativiteit, innovatie en effectiviteit van events en digitale ervaringen wereldwijd te vieren. Het winnen van een award staat symbool voor uitmuntendheid in dit vak. Dit jaar werden vanuit 33 landen maar liefst 606 cases ingediend.

62 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments