top of page

Preferred Partner: Niquell bouwt verder

Vanwege corona stond bij veel organisaties alles even stil… maar niet bij Niquell. Voor het evenementenbureau waren de afgelopen twee jaren vooral een tijd van nieuwe dingen ontdekken en verder groeien in alle opzichten. Een andere manier van werken (online), nieuwe medewerkers, nieuwe klanten en het bedrijf gaat binnenkort ook verhuizen.Voor Niquell is er veel veranderd in de afgelopen twee jaar. Fysieke evenementen waren door Corona niet mogelijk, maar daar hebben de dames van Niquell snel in geschakeld en het online evenementenplatform MEEPLE geïntroduceerd. Alleen in het afgelopen jaar organiseerden ze samen met hun collega’s uit België al meer dan 100 online en hybride evenementen voor veel nieuwe opdrachtgevers en oude bekenden. En nu we weer teruggaan naar het ‘normale’ leven merken ze toch dat online evenementen wel een blijvertje zijn. “Het brengt een andere dynamiek”, aldus Myrthe Strijker. “Waar mensen voor een congres uit heel het land naar één plek moesten komen, kunnen ze nu de keuze maken of ze live of online aansluiten”.


De toevoeging van deze dienst zorgde voor een hoge werkdruk bij de eigenaren van Niquell. Daarom is het team flink uitgebreid. Het team bestond al uit Monique Huizenga en Myrthe Strijker, de eigenaren en drijvende krachten van Niquell, en zij werden ondersteund door Rienk Kluiving, een creatieveling en vormgever. Daarnaast zijn er drie nieuwe gezichten binnen Niquell. Manon Roddenhof regelt alles op kantoor en onderhoudt de communicatie. Aron Jansen is op dit moment stagiaire, maar blijft na zijn stage nog gezellig plakken en richt zich op de ondersteuning van evenementen en communicatie. En tot slot heeft Harry Weitering zich bij het team gevoegd. Hij doet de acquisitie en is de netwerker van het team.

Niquell is er klaar voor om met dit nieuwe team te gaan knallen. Er staan al veel mooie evenementen op de planning, zowel fysiek als online of hybride. Dus stilzitten is er, letterlijk en figuurlijk, niet bij, want het bedrijf gaat binnenkort ook nog verhuizen naar een eigen pand aan de Stadterij in Hoogeveen.

49 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page