top of page

Uitnodiging: Tio Career Event 2022Hogeschool Tio organiseert het Career Event 2022 op maandag 24 januari 2022. Dé plek om studenten enthousiast te maken voor jouw bedrijf! Live op locatie We zijn blij dat we dit weer op locatie kunnen organiseren bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Live contact is immers belangrijk voor het vinden van een goede stagiair(e). Het Tio Career Event is dus een mooie kans voor jouw bedrijf om studenten te werven! Topstudenten Maak kennis met de topstudenten van de beste kleine hogeschool van Nederland (Keuzegids 2021). De Tio-studenten zijn op zoek naar een stageplek en maken graag kennis met jouw bedrijf. De studenten volgen een hbo- of mbo4-opleiding op het gebied van hotellerie, eventmanagement, toerisme, recht, (international) business, finance, (online) marketing en sales. Nieuw: ook studenten Schoevers Officemanagement vind je bij Tio!

Wat kunt u verwachten?

  • Per dagdeel ongeveer 450 topstudenten;

  • Career Expo met 70 stands van gerenommeerde bedrijven;

  • Uniforme stands inclusief signing met eigen logo.

Dagindeling

De dag wordt opgesplitst in twee dagdelen en is branchegerelateerd, met als voordeel voor jouw bedrijf dat je alleen studenten ziet waar jij naar op zoek bent. Zijn er stagemogelijkheden voor beide branches, dan is er de mogelijkheid om je voor beide dagdelen in te schrijven.

  • De ochtend staat in het teken van de Business-branches.

  • De middag zal in het teken staan van de Hospitality-branches.

Aanmelden

Interesse? Dan kun je je nu al vooraanmelden via deze link. Daar lees je ook meer over de dagindeling en tarieven. Dit is nog geen officiële registratie, hiervoor ontvang je van ons nog een mail met de officiële aanmeldlink. Stands worden toebedeeld op volgorde van aanmelden en beschikbaarheid per branche.

66 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page