top of page

‘Werken in de evenementenbranche is voor mij… heel veel plezier maken’

aldus Joris Bots (l), waarbij Arjen Lemstra (r) aanvult: ‘Werken in de leukste branche die er is = eigenlijk geen werken.’


Dit ondernemersduo bestiert al ruim 15 jaar de markt met EventSummit, de beurs voor iedereen die actief is in de zakelijke evenementenbranche in Nederland. Vol passie maar vooral met plezier geven zij een geheel eigen gezicht aan het evenementenlandschap.


Na 18 jaar aan de leiding gestaan te hebben van een eigen evenementenbureau, vond Arjen het tijd voor iets nieuws. Hij kent Joris al lang en vindt het leuk om samen te werken. Samen besloten zij EventSummit te starten. Waar Joris Bots door zijn achtergrond in automatisering de beursprocessen op de achtergrond inricht en stroomlijnt, is Arjen Lemstra het gezicht van EventSummit voor de beursdeelnemers en onderhoudt het relatiebeheer met alle eventmanagers en partners. Hoe zij al 15-jaar met plezier dit werk doen? ‘We behandelen iedereen met respect en op een persoonlijke manier, we sluiten niemand uit en behouden graag onze vrijheid in wat we doen’ laat Arjen weten. ‘Het is belangrijk om jezelf nooit te serieus te nemen. Door onze vriendelijke aanpak hebben we een onszelf een grote gunfactor verworven. Wellicht is dit the survival of the nicest ;) ’ voegt Joris lachend toe.

Wat zouden jullie graag onder de aandacht willen brengen bij de leden van het Genootschap?


We hopen leden van het Genootschap voor Eventmanagers persoonlijk te ontmoeten op EventSummit 2024!


Wat kunnen de leden verwachten als ze bellen?

Kennis hulp en tips. Als je iets hebt gezien op de beurs en je wil er meer over weten, of meer achtergrondinformatie ontvangen: vraag het op LinkedIn aan Arjen. Met zijn ruim 8.000 connecties in de branche kun je binnen no time een reactie verwachten. We willen graag een verbindende rol spelen binnen het netwerk. Of het nu gaat om ervaringen, tips of het delen van een vacature, je kunt Arjen hier persoonlijk voor benaderen.
Waar kijken jullie op dit moment het meeste naar uit als (nieuwe) Preferred Partner van het Genootschap?

Arjen: ‘Ik kijk enorm uit naar de bijeenkomsten van het Genootschap voor Eventmanagers, het netwerk ontmoeten en feeling houden met wat er speelt. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en soms is binnen een paar weken alles volledig anders. Het ontmoeten van het netwerk zorgt ervoor dat je feeling blijft houden met wat er speelt in de branche, en dat zorgt ervoor dat we kunnen inspelen op de actuele behoefte van de eventmanagers.’ Joris: ‘Zoals ik het Genootschap voor Eventmanagers heb leren kennen, zijn het geweldige goede en leuke bijeenkomsten. Het is een ontzettend warme club. Veel eventmanagers in het netwerk van EventSummit hebben mogelijk interesse in de bijeenkomsten van het Genootschap voor Eventmanagers. Daarin kunnen beide netwerken elkaar versterken.’

  Begin van het nieuwe jaar volgt er een uitgebreid kennismakingsinterview over EventSummit met Arjen en Joris. Houdt hiervoor de website en socials in de gaten.


 

Beeld: EventSummit Tekst: Annemieke van Hees, Genootschap voor Eventmanagers


69 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page