top of page

What's Next: Events in Virtual Worlds door FX Agency
Op donderdag 20 april praat FX Agency, Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers, je binnen een half uurtje bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen digital events. ‘Events in Virtual Worlds’ is het thema van deze tweede editie van What's next. Tijdens deze lunchsessie van 13.00 tot 13.30 uur springen we aan boord van onze FX-tijdmachine en vertrekken we naar de niet zo verre toekomst.

Online events

Experts Niels Janssen en Daan Ekkelenkamp bespreken onder meer:

· Waarom evenementen in virtuele werelden – ook ná het coronatijdperk – nog steeds een waardevol communicatiemiddel zijn;

· Welke nieuwe technologieën de virtuele evenementenwerelden veranderen;

· En hoe je al dat goeds kunt gebruiken om als organisatie je verhaal te laten beklijven.

Events op Mars Een virtuele wereld klinkt misschien futuristisch, maar met de razendsnelle opkomst van nieuwe technologieën is het dichterbij dan ooit én biedt het bedrijven de kans om evenementen te organiseren op locaties die tot voor kort onmogelijk leken.

Met de technologie van nu hoeven we bezoekers van evenementen niet meer in vliegtuigen, auto’s of bussen te duwen om naar een spectaculaire locatie gebracht te worden. Je creëert simpelweg een hele nieuwe virtuele wereld, die perfect aansluit bij het event. Ineens is het mogelijk om samen te komen op een boorplatform midden in de oceaan, of zelfs op Mars… Daarnaast zijn er ontelbaar meer mogelijkheden voor de invulling van het event; van 3D-hologrammen tot interactieve presentaties en live games. Wil jij op de hoogte te blijven van de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Sluit dan aan tijdens de sessie op donderdag 20 april 2023. De sessie is gratis en je kunt je inschrijven via deze link. De sessie is in het Engels.


39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page